Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Αλμωπός: Ανανεώνει ο Γ. Τυριακίδης - Περιμένει τα λεφτά απο το στοίχημα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Με τον Γιώργο Τυριακίδη στον πάγκο θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Αλμωπός Αριδαίας.


Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Σκυδραίο Τεχνικό, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League 2.


Ήδη έχουν γίνει επαφές με ποδοσφαιριστές του ροστερ για ανανέωση της συνεργασίας τους, μετά από τις πρώτες εισηγήσεις του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365 ποδοσφαιριστές που ανήκαν μέχρι 30/6 στο Αλμωπό και θα ήθελε να κρατήσει η ομάδα, βρίσκονται πολύ κοντά στην συνέχιση της καριέρας τους σε άλλους συλλόγους.


Από κει και πέρα στην διοίκηση περιμένουν πως και πως τα περίπου 77.000 από το στοίχημα, τα οποία θα καλύψουν τις τελευταίες εκκρεμότητες που υπάρχουν από την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κάτι που παράλληλα θα ανοίξει τον δρόμο για την αδειοδότηση της ομάδας.

10 σχόλια:

  1. Ήταν τόσο επιτυχημένη η χρονιά που τον κρατάνε. Ένα παρεάκι έχει γίνει με την διοίκηση και έχει μόνιμη ασυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα να μην θέλουν να ανανεώσουν οι παίκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μας λέτε ρε μάγκες από τώρα αρχίσατε τίς γκρίνιες; έχετε κάτι στο νου σάς νά προτινεινετε ποιόν θά έχει για προπονητη; πρώτα πρώτα για να έχουμε καλό ερώτημα θά πάτε την Δευτέρα για τό μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας ή μόνο να λέτε παπαριές, πού ξέρετε εσείς άμα συμφωνισουν ή όχι οι παίχτες, άμα τούς ικανοποιήσουν οικονομικά τότε τά λέμε, εσείς λοιπόν μέχρι τότε καί αφού δεν βάζετε τό χέρι στην τσέπη μουγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο αλμωπος είναι μόνο για την πάρτι τους δεν θα βγάλουμε κουβέντα. Αν απευθύνεται σε φιλάθλους θα λέμε ότι θέλουμε. Όσο για τα φράγκα αν είχαμε δεν θα βλέπαμε μπάλα θα είχαμε ο καθένας και μια ομάδα. Οπότε κομμένο το υφακι.

      Διαγραφή
  4. Να γραφετε αλλα οχι να κατηγορατε ακομα δεν αρχησαμε,δηλαδη αν ξεκινησει το πρωταθλημα ποιος ξερει τι θα γρσφετε,ρε αφηστε της γκρινιες εκτος αν ειστε αυτοι που μισουν την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι φίλος δεν χρειάζεται νά αγωρασεις ομάδα αλλά νά στηριξης αυτήν πού έχεις χωρίς ειρωνείες καί έμπρακτα αντί νά λες ότι νάνε, έτσι κάνουν οι γνήσιοι φίλαθλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κλειστό 2ετες μη τυχον κ φυγει διοτι ακουγετε ηδη πως δεχεται τηλεφωνηματα απο 2 χορευτικους συλλογους,1 συλλογο σκακι,και 1 συλλογο υπνωσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποιον είναι αυτό τό ειρωνικό σού σχόλιο; είσαι αδιωρθοτος φίλε πάνε στην μιζέρια σού γιατί πρέπει νά έχεις μεγάλο πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοτιδης Παναγιώτης3 Ιουλίου 2021 στις 12:39 π.μ.

    Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και να την εκφράζει αρκεί όμως να έχει δει την ομάδα.
    Η ομαδα φέτος με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο σχεδιασμό και στην προετοιμασία λόγω covid έπαιξε ποιοτικό μοντέρνο ποδόσφαιρο σε πολλά ματς( εντός με Καλαμαριά, Τρίγλια, Πιερικό), πήρε τα συγχαρητήρια αντιπάλων σε ήττες( εκτός με Καβάλα,Σέρρες), αδικήθηκε ( εκτός με Τρίγλια,Πιερικό,εντός με Βέροια ),ήταν άτυχη ( στα 2 με Θεσπρωτο ,εντός με Βόλο,εκτός με Κοζάνη λόγω κόκκινης στο 33) και σε μόνο 3 ήταν πολύ κακή και κατώτερη των περιστάσεων ( εντός με Κοζάνη,εκτός με Καλαμαριά και Βόλο).Τα παιχνίδια εντός με Σέρρες και Καβάλα δεν τα κρίνω γιατί πολλοί θα πείτε ότι δε ξερουμε πόσο ενδιαφέρθηκαν οι αντίπαλοι όπως και το έκτος με Βέροια που ήταν πολύ ανώτερος ο αντίπαλος με τεράστιο μπάτζετ (2-0 ήττα ).
    Συπερασματικα σε 18 εβδομάδες 3 κακές και αρνητικές εμφανίσεις σε μια κατηγορία που σχεδόν όλα τα παιδιά έπαιζαν για πρώτη φορά ( απειρία ).
    Ο προπονητής μας είχε ακόμη δύο παρουσίες στη συγκεκριμένη κατηγορία ( πετυχημένες : 5η θέση η πρωτη και υποβιβασμός λόγω αφαίρεσης 15 βαθμών και παρολίγον να το γύρισε η δεύτερη με Αετό Σκύδρας πριν περίπου 15 χρόνια αν θυμάμαι καλά ).
    Η διοίκηση μας για πρώτη φορά κολύμπησε σε βαθιά νερά επαγγελματικης κατηγορίας γινομενη Ανώνυμη Εταιρεία σε λίγους μήνες και απαρτιζόμενη από ελεύθερους επαγγελματίες που σημαίνει ότι έχουν απαιτητικά ωράρια εργασίας παρόλα αυτά τα κατάφερε.
    Το πρόσημο είναι θετικό με πολλά ++++ .
    Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους και όχι γκρίνια και μιζέρια.
    Μια μικρή επαρχία πολύ μακριά από την Αθήνα και τα κέντρα αποφάσεων κατάφερε να φτάσει Β Εθνική και να παραπονιούνται πολλοι γιατί δεν κατάφερε να σωθεί πιο νωρίς.
    Όσο για τον προπονητή να ξέρετε όλοι ότι είναι ο πρωτεργάτης όλης αυτής της προσπάθειας.
    Είναι αυτός που έχει 2 ανόδους ,3 σωτήριες στη γ εθνικη και 1 σωτηρια- άνοδο στη β Εθνική.
    Είναι ένας εξαιρετικός πολύ πετυχημένος προπονητής και πολύ ηθικός άνθρωπος που όσοι συνεργάστηκαν μαζί του νιώθουν τυχεροί.
    Είναι μακριά από όλη αυτή την κλίκα προπονητών που αλλάζουν στις ομάδες της Β εθνικής εξυπηρετώντας αλλά.... κόλπα και είμαι πολύ περήφανος που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου και του χρόνου σύμφωνα με το άρθρο.
    Πάμε Αλμωπαρα γερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Παναγιώτη σωστά όσα λες αλλά το ποιοτικό ποδόσφαιρο νε τριγλια κ Πιερικό άστο. Γελάνε οι Γελάνε στην Κατερίνη ακόμα.
    Σε όλα τα άλλα τι να πω.
    Αφού το μπάτζετ αυτό ήταν για τρίτη θέση από το τέλος, μαζί σου.
    Ας πάνε όλα καλά τώρα τη νέα χρονιά να δούμε μπαλίτσα κ να απολαύσουμε την αλμωπαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365