Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

Χρ. Μπάτσης: Αποδοτική η επίσκεψη στην Αθήνα, με κατάθεση μελετών αξίας 1.200.000€

Δελτίο Τύπου

Έπειτα από το μπαράζ κυβερνητικών επαφών μας στην Αθήνα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους συνδημότες μας, ότι δρομολογήθηκαν σημαντικά έργα για το Δήμο Αλμωπίας,  με την κατάθεση μελετών έργων ύψους 1.200.000€.

Αναλυτικότερα:

• Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Καραγιάννη, κατατέθηκαν τεχνικά δελτία και τεχνικές περιγραφές για τα εξής έργα: 

1) Νέα πεζογέφυρα στον οικισμό Άλωρος, πλησίον υφιστάμενης γέφυρας.

2) Χωροθέτηση οχετού πλησίον της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον οικισμό Αριδαίας.

3) Χωροθέτηση οχετού πλησίον του οικισμού Προμάχων

4) Υδατογέφυρα στον οικισμό Γαρεφείου

5) Γέφυρα πλησίον του οικισμού Λουτρακίου

Η παραπάνω μελέτη αγγίζει τα 300.000€.

• Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα εκτός από το θέμα της προόδου των προτάσεων  που έχουν κατατεθεί από τη σημερινή δημοτική αρχή στο πρόγραμμα Α.Τριτσης, καταθέσαμε μελέτη για την ασφαλτόστρωση αγροτική οδού στον οικισμό Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Πέρλοβο. Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται σε 346.000€ και θα λύσει σημαντικά προβλήματα της κοινότητας.

• Η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννη Οικονόμου, είχε ως θέμα την κατάθεση υδραυλικής μελέτης για την Κοινότητα Φούστανης. Η συγκεκριμένη μελέτη αφορά την κατασκευή δικτύου μήκους 3.350 μ. και ονομαστικής πίεσης 10 pn, το οποίο θα περιλαμβάνει: κατασκευή φρεατίων δικλείδας, αεροεξαγωγών και εκκένωσης. Το έργο αφορά, στην μεταφορά ύδατος από υφιστάμενη υδατοδεξαμενή και η μελέτη θα φτάσει στο ποσό των 595.000€ 

Ακόμη, είναι σημαντικό να αναφερθούμε ξεχωριστά στην επίσκεψη στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία έγινε προκειμένου να συζητήσουμε για την πρόοδο για την μελέτη που αφορά την μεταλλική κερκίδα με στέγαστρο στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Σωσάνδρας , καθώς και επί της έτοιμης μελέτης που αφορά την πλήρη κατασκευή ταρτάν στο ανοιχτό δημοτικό στάδιο Αριδαίας την οποία θα καταθέσουμε και αυτή προσωπικά στον υπουργό κ. Αυγενάκη ώστε να αιτηθούμε χρηματοδότηση αυτής.

Τέλος, χαίρομαι ιδιαίτερα, που οι επισκέψεις μας και η άριστη συνεργασία με τα Υπουργεία και τους φορείς εκτός από παραγωγικές κινούν και το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων, τα οποία αναγνωρίζουν ότι οι διαδρομές της πολιτικής είναι απρόβλεπτες.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί νέα παιδιά να τους πηγαίνει από το χέρι βουλευτής δεν το κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365