Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Φ.Ο.Αριδαίας: Ανακοίνωση Ρόστερ 2021-22

Ανακοίνωση

Χωρίς να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας από πέρυσι, έχοντας ως στόχο τη χαρά του παιχνιδιού και την καλύτερη δυνατή πορεία στον 5ο όμιλο της Γ´ Εθνικής, για να ικανοποιήσουμε την πόλη και τον κόσμο της Αριδαίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το φετινό μας ρόστερ.

Στην ομάδα μας ανανέωσαν οι παρακάτω αθλητές:

Μακρόπουλος Δημήτριος

Τοπαλίδης Θεόδωρος

Θωμαΐδης Φώτης

Καραμπέκης Δημήτριος

Φόρογλου Γεώργιος

Γκαβέζος Άρης

Μπακιρτζής Κωνσταντίνος

Γιώρτσιος Αθανάσιος

Επίσης ανακοινώνουμε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πυδαράκη που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Ναύαρχου Βότση στη Γ´ Εθνικη και προωθούμε στην αντρική ομάδα τους αθλητές:

Αμπάρη Δημήτριο

Πετρούδη Δημήτριο

Παντή Δημήτριο

Να ευχαριστήσουμε τους αθλητές Πέτκο Λάζαρο και Συμεών Παπαδόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα και του τελευταίου για την προσφορά του και στην ακαδημία μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Τέλος ενημερώνουμε πως η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

1 σχόλιο:

  1. Είναι πραγματικά ντροπή να προωθούνται παιδιά της διοίκησης που αντικειμενικά δεν έχουν ταλέντο στο ανδρικό ρόστερ, επειδή έχουν γονείς στη διοίκηση. Αδικουνται και ξενερώνουν παιδιά με ταλέντο και δυστυχώς φαίνονται και οι πραγματικές προθέσεις κάποιων στη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365