Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Αριδαία: Διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα για καύση σε ξηρά χόρτα

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για καύση σε ξηρά χόρτα στην Τ.Κ. Αριδαίας, του δήμου Αλμωπίας Πέλλας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Αριδαίας.

4 σχόλια:

  1. Τούς τσιγκανους θα τους επιβάλλουν κανένα πρόστιμο που μας έχουν δηλητηρίαση μετά καλώδιο και τα διάφορα που καίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φανταστώ στην παραποτάμια περιοχή?
    Τι όχι!!!
    Α sorry ξέχασα εκεί μας πάει το σκατο στην Καλτσά δεν κοντεύουμε………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντευούνε και πλακωνονται και για τα καλά έξυπνακια του καναπέ αλλά σε δημόσιο χώρο δεν μπορείς να επιβάλεις πρόστιμο αν δεν πιαστεί επ αυτοφώρω ενώ σε ιδιόκτητο υσχειουν αλλά αν δεν ξέρετε μην μιλάτε όλοι ειδικοί έγιναν σε αυτή τη χώρα γι'αυτό και πάμε τόσο καλά καναπεδοεπιστημονες Φουρφουρια

      Διαγραφή
  3. Περίπου απόγευμα εχουν αναμμένη φωτια και ο καπνός από τη φωτιά φαίνεται σε όλη την Αριδαία , δε μπορείς να αναπνεύσεις στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που παίζου παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365