Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Στο Πειρατικό των Σαρακηνών και ο Ισαάκ Κιουρτσίδης

Ανακοίνωση

Η Θύελλα Σαρακηνών ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Ισαάκ Κιουρτσίδη.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε το 2002 στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, έχει ύψος 1.80 και πέρασε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, εκεί αγωνίστηκε στην Κ17 του Δικεφάλου για να μετακομίσει στην συνέχεια στον ΑΟ Καρδίας, ομάδα Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας και στην συνέχεια στην ομάδα Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η προσθήκη του ταλαντούχου οπισθοφύλακα στους Πειρατές, αναμένεται να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας του Αντώνη Σαπουντζή, που εισηγήθηκε την απόκτηση του παίκτη.

Η οικογένεια των Πειρατών τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλές εμφανίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365