Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Αλμωπός: Υποχρέωση όλων μας μία κάρτα διαρκείας

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης
Είναι γεγονός! Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα της πόλης μας ο Αλμωπός μας επιστρέφει στη 2η κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Η στήριξη από όλους μας και η αγορά μιας διαρκείας, είναι υποχρέωση μας ώστε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται από τους υπεύθυνους για το καλύτερο του Αλμωπού μας.

Η ομάδα μας, μας χρειάζεται δίπλα της και όλοι εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, ΠΡΑΞΗ.
Να υπενθυμίσουμε πως οι τιμές των διαρκείας, ανέρχονται στα 120€ στην ανοιχτή κερκίδα και 200€ στην σκεπαστή, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες ή να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία, στο τηλέφωνο 6977012820 ή στα καταστήματα Μy-computer, Αντιπροσωπεία Lamborghini – Zetor – Hürlimann ‘Εμμανουηλίδης Κ. Γιώργος’ , Electron Stores και Infotech.

Πάρε θέση στην κερκίδα, στήριξε την ομάδα μας, η δύναμη του Αλμωπού είσαι εσύ!

34 σχόλια:

  1. όσο στηρίζεται όλοι τού αλμωπου θά σάς στηρίξουμε καί εμείς ...μαθεται πρώτα νά λέτε καλημέρα στους συνδημότες καί μετά στηρίξτε την τοπική κοινωνία καί μετά περνούμε κάρτα διαρκείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος όλοι βοηθάμε φίλε!!! Αυτο που πέτυχε η ομάδα γινεται κάθε 50 χρόνια.Φετος μόνο μπράβο υπάρχει.

      Διαγραφή
  2. Τραβα κουρεψου ρε παιδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλαααα καλαααα ρε τραχανά μην σου κουρεψω τα @@....

      Διαγραφή
    2. Πώς μιλάς έτσι ρε ανώνυμε στα μπουρδέλα που γυρνάς κάθε βράδυ και ψάχνεις άντρες τα δίνεις...

      Διαγραφή
    3. Γράφει ο κάθε άσχετος άρθρα, τι μέρος του λόγου είναι αυτό το παιδάκι, παίρνει 20ρικο από Αλμωπο το παπαγαλάκι, ελεος

      Διαγραφή
  3. Ναι θα δώσω 120€ η 200€ και θα μου πουν τν χειμώνα:Χωρίς εμβόλιο απαγορεύεται η εισοδος. Και αι πες μπηκα.Να δωσεις 120€ και αν βρεχει στα μισα ματς γτ χειμώνας θα είναι,να μην μπορείς να πας να τα δεις την ομάδα. Χαχα και δν παω 4 ημέρες θαλασσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ολες τις πόλεις κάρτα της ομάδας τους εχουν ολα τα μαγαζια! Πχ ειναι αδιανοητο να εχεις μαγαζι στη Βέροια και να μην εχεις καρτα διαρκείας της ομάδας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι και δεν δινεις αλλα τα σχολια τα κανεις αντε ρε ψευτομαγκες τραχανοπλαγιες,αυτο που ειπε καποιος οτι σε καθε μαγαζι της βεροιας εχουν καρτα ειναι σωστο και ετσι πρεπει να ειναι και με τον Αλμωπο,λοιπον ειναι ευκαιρια να δειξουμε κατα ποσο αγαπαμε την ομαδα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωχ δεν βγαίνει το 350000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνη τζαμπα προσπαθείς αδερφε. Η νοοτροπία εδώ είναι χωριού... δυστυχώς. Πάνε να δεις στην Έδεσσα οι επιχειρηματίες και όχι μόνο να δεις τι δίνουν για την ομάδα και θα καταλάβεις που η ομάδα είναι γ εθνική όχι στην 2η κατηγορία της χώρας. Κριμα γιατί το κέρδος θα είναι μεγάλο. Το κουπί το τραβάνε 10 άτομα και δεν ξέρω ποσο και αν αντέξουν. Κριμα και πάλι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο λάθος έκφραση η "η αγορά διάρκειας είναι υποχρέωση"!!!! Υποχρέωση σε ποιον??Αν το θέτουν έτσι κανείς δε θα πάρει.Οποιος θέλει παίρνει για προσωπική ευχαρίστηση κ όχι για υποχρέωση!! Υποχρέωση σε μία υγιής κοινωνία είναι να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας για πραγματικές ανάγκες!!!!.Αθλητικες ομάδες εάν (στους δύσκολους αυτούς καιρούς) έχουμε οικονομική άνεση και μας αρέσει το άθλημα ναι να βοηθήσουμε.Ακου εκεί υποχρέωση..Ξεκαβαληστε λιγάκι εσείς εκεί..Άσε που τι να πληρώσουμε διάρκειας για να έρθουμεμε τα παιδιά μας γήπεδο κ να βλέπουμε μερικούς από την διοίκηση ανεβασμένους στα κάγκελα σα μαϊμούδες και να βρίζουν.. Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ευχάριστη Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ αδερφέ πάρε τα παιδιά σου και πάντα στην εκκλησία άμα δεν θέλεις να ακούν βρισιές

      Διαγραφή
    2. 2:56 η λέξη σεβασμός, ηθική και πρότυπο για τα παιδιά ξέρεις τι σημαίνει??? Μάλλον όχι είναι ηλίου φαεινότερο!!

      Διαγραφή
    3. Όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα και οι διαμαρτυρίες και οι βρισιές στο γήπεδο!!

      Διαγραφή
  9. Πεστα ρε Μεγάλε.
    Κάνουν την τρέλα τους μερικοί κ έχουμε εμείς υποχρέωση.
    Σε ποιον ρε φίλε.
    Ζητήστε στήριξη με άλλο τρόπο. Άκου υποχρέωση μια κάρτα διάρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντώνη εσύ πήρες ή κάνας δικός σου; ή θα μπαίνετε πάλι με λίστα και ταυτότητες δημοσιογράφου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρυσι την πρώτη διάρκειας του αλμωπου εμείς την αγοράσαμε... ρωτά και μάθε πρώτα πριν γράψεις... Βασίλης

      Διαγραφή
  11. Υποχρέωση δεν είναι δε σού βάζει τό μαχαίρι στον λαιμό αλλά και μήν κανεις τότε σχόλια αφού δεν σε ενδιαφέρει, πηγενε λοιπόν νά λές τίς εξυπνάδες σού μόνο λόγια χορτάσαμε φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρέσει ρε παιδιά δεν θέλετε να κανένα ευρώ αλλά τά σχόλια τά κάνετε ωραίοι είστε, κοιτάτε εάν αγαπάτε την ομάδα δείξτε τό με έργα καί όχι με μπορδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ ρε μαγκιτη για αυτό μπενεις για νά βρίζεις; τότε νά πας στα μαγαζιά εκείνα καί νά ξεδωσεις, άιντε πού θά μας πεις για το τί θά κάνω με τά παιδιά μου, πού αυτά έχουν ποιο πολύ μυαλό από εσένα κουτσαβάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πληροφοριακά και ως παράδειγμα θα φέρω την Τούμπα όπου τα διαρκείας ξεκινάνε απο 145€. Αυτοί που όρισαν τις τιμές δε βλέπουν λίγο γύρω τους τι γίνεται;;; Ξέρω ότι η αγορά διαρκείας δε στοχεύει στο να δεις όλα τα ματς σε καλή τιμή, αλλά να ενισχύσεις την ομάδα, όμως απο ένα σημείο και μετά είναι υπερβολή. 200€ για Β' εθνική παιδιά είναι εξωφρενικό ποσό. Και ειλικρινά είχα σκοπό προσωπικά να πάρω διαρκείας αλλά 200€ δεν μπορώ και δε θέλω να δώσω. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΟΚ, Ο ΟΣΦΠ, Ο ΠΑΟ κλπ θα πουλησουν και 15-20 χιλιάδες διαρκείας. Ο Αλμωπός έχει στόχο τα 500. Και μου λες ότι τα 120 είναι πολλά για 18 εντός που τα εισιτήρια θα κοστίζουν στην είσοδο 10 και 15 ευρώ; Απλά μαθηματικά είναι. Εφόσον είσαι Αριδαιώτης και πηγαίνεις γήπεδο δε βλέπω τον λόγο να μη πάρεις διαρκείας.

      Διαγραφή
  15. Νά ρωτήσω πόσους αγώνες θά έχει εντός έδρας καί πόσο θα είναι ή τιμές των εισιτηρίων, τό λέω αυτό γιατί τά διαρκείας είναι μόνο εντός έτσι λοιπόν από εκεί και πέρα βγάζουμε το σύνολο, τώρα για νά πάρει αυτά τά λεφτά από τόν κόσμο ή ομάδα θά πρέπει νά παρέχει κάποιες άνεσης στους φιλάθλους καί όχι νά κάθονται στο τσιμέντο ή να βρέχονται, έτσι λοιπόν θά φέρεις κόσμο καί για αυτό δεν πήρε την άδεια η ομάδα διότι δεν πληρη αυτές τής προϋποθέσεις.Εσυ φίλος που λές για τά διαρκείας έχεις ένα δίκιο αλλά τουλάχιστον βοηθά αλλοιος, δηλαδή νά πηγενεις καμιά φορά νά βλέπεις εστο καί με ένα εισιτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κριτήρια που έθεσε η ομοσπονδία ΔΕΝ ήταν θέμα της ομάδας να υλοποιηθούν όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, υποδομές κλπ. Τι είναι η ομάδα ώστε μέσα σε 1 μήνα να κάνει εγκαταστάσεις για ακαδημίες, να κάνει βελτιώσεις στο γήπεδο που παίρνουν χρόνια; Πως θα πάρει άδεια; Αναμενόμενο ήταν. Ας τα δουν στο Δήμο αυτά μπας και κάνουν τίποτα για το μέλλον. Το χόρτο η ομάδα το συντηρεί κάθε χρόνο από τι ξέρω με αρκετά λεφτά. Ενώ θα έπρεπε να το κάνει ο ΔΗΜΟΣ. Ε δεν μπορεί να κάνει και όλα τα άλλα. Χωριό είμαστε. Στηρίξτε την ομάδα έμπρακτα. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση

      Διαγραφή
    2. Ερώτηση προς τον γράφοντα του άρθρου κ όλους τους αναγνώστες.
      Ισχύει ότι έχει μεγάλο θέμα το γήπεδο με την αδειοδότηση κ υπάρχει πιθανότητα η ομάδα να παίξει σε άλλη έδρα;
      Αν υπάρχει κ η μικρή πιθανότητα τότε πώς να πάρουμε διαρκείας;
      Επειδή το παίζετε όλοι έξυπνοι κ γνώστες κ νομίζετε ότι μιλώντας για παοκ, οσφπ κτλ ,μιλάτε σε πρόβατα.
      Μάθετε το εξής:
      Όλες οι μεγάλες ομάδες που έχουν δυνατό μάρκετινγκ, βασίζουν τις πωλήσεις διαρκείας στις μεταγραφές.
      Προωθούν το προϊόν, δείχνουν τι θέλουν κ σου λένε ορίστε, έλα να δεις τους παιχταράδες.
      Εμείς που βασίζουμε την αγορά διαρκείας;
      Στις μεταγραφές των άλλων ;
      Στις φυγες;
      Δεν ξέρουμε πότε αρχίζει η Προετοιμασία.
      Τίποτα κ για κανέναν.
      Κ ζητάτε να πάρουμε διαρκείας;
      Αν θέλετε τέτοια στήριξη βγάλτε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.
      Απάντησε λοιπόν εμπνευστή του άρθρου.
      Με διαβεβαιώνεις ότι θα παίξω στην φυσική μου έδρα;
      Ολοι αυτό λέτε δεν παίρνει άδεια το γήπεδο.

      Διαγραφή
  16. Αυτό ακριβός είπα σέ προηγούμενη ανάρτηση μου φίλος, ότι στους εξωτερικούς χώρους είναι το θέμα, αλλά νά πω κάτι μπορεί νά πειράξει κάποιους από την δημοτική αρχή, ή ομάδα ήταν καί την σεζόν πού πέρασε στην επαγγελματική αυτήν κατηγορία γιατί δεν εγειναν έργα τότε καί κάνανε μονό τα αποδυτήρια;δεν είναι μόνο αυτό αλλά ξυλοσαν καί οποία καθησματα υπήρχαν.Τωραθα πω καί τό άλλο, είχαν αρκετο χρόνο πρην την έναρξη της καινούργιας ποδοσφαιρικής σεζόν θά μπορούσε ο Δήμος νά κάνει κάποιες εργασίες στης κερκίδες αφού λέει ότι θά είναι δίπλα στην ομάδα για ότι χρειαστεί, πού είναι λοιπόν εγώ δεν τό βλέπω, βλέπω μόνο στα πανηγύρια είναι δίπλα έτσι δεν γίνεται θέλει έργα κύριοι καί μετά νά ζητάτε διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλος ειχε και πολυ χρονο απο περσι ακομα μπορουσε να κανει στους εξωτερικους χωρους,τα αλλα ειναι φτηνες δικαιολογιες να εχουμε να λεμε.

      Διαγραφή
  17. Ερωτηση προς την διοικηση του Αλμωπου,τι περιμενετε να γινει κανενα θαυμα για να ανακοινωσετε παιχτες κυριοι ο καιρος περναει καθυστερητε πολυ τι παιχτες ψαχνετε να παρετε που με αυτο το μπλοκαρισμα σας φυγανε οι ποιο εμπειροι παιχτες,μετα ζητατε να πουληθουν τα διαρκειας,ετσι που πατε θα φυγουν ολοι και αυτους που θελετε να κρατησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδια τι γινεται η πορτα του αλμωπου δεν εκλεισε ακομη φευγουν παιχτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλικοι παρατηρηση προς την διοικηση του αλμωπου ,πρωτο δεν πηρατε αδειοδοτηση δευτερο δεν πηρατε παιχτες μονο φυγαν και τριτο δεν ανακοινωσατε καμια ανανεωση,μετα θελετε και να παρει ο κοσμος διαρκειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365