Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Αλμωπός Αριδαίας: Χωρίς τις σημαίες η πρώτη προπόνηση

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Προγραμματισμένη για σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Αψάλου είναι η πρώτη προπόνηση του Αλμωπού Αριδαίας.


Οι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί, αφού μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί καμία μεταγραφή και καμία ανανέωση.  Από ανακοινώσεις άλλων ομάδων έχει γίνει γνωστό πως αποχωρούν οι Λουσέρο, Ρογγότης, Μανίσογλου, Μάνιος, Έππας, Βενέτης, Μουτζούρης, Τούφας και Γκέσιος.


Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί καν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη.


Αυτό το πέπλο μυστηρίου έχει προβληματίσει έντονα τους φιλάθλους του Αλμωπού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 στην σημερινή προπόνηση θα βρίσκονται περίπου 20 ποδοσφαιριστές.


Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά την τελευταία στιγμή, από τον πρώτη προπόνηση θα απουσιάζουν και οι Σίμος Μένιος, Γρηγόρης Καραγιαννίδης και Ραφαήλ Πέττας, οι τρεις αρχηγοί της ομάδας την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Οι δύο πρώτοι μάλιστα ήταν οι σημαίες του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, παιδιά της Αλμωπίας και οι παλαιότεροι στην ομάδα. Επίσης θα απουσιάσει και ο Μεντής. Και οι 4 αυτοί ποδοσφαιριστές έπεσαν θύματα του ηλικιακού περιορισμού σε μεταγραφές και ανανεώσεις, αφού όλοι τους είναι πάνω από 25χρονών. Αν δεν υπήρχε ο περιορισμός η διοίκηση είχε εκφράσει την πρόθεση της να ανανεώσουν. Πάντως δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη για έναν από τους τέσσερις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μία θέση κενή για ποδοσφαιριστή 25 ετών και άνω.


Ευχόμαστε στον σύλλογο καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

4 σχόλια:

  1. Αυτα γινονται οταν δεν κανουν της κινησης που πρεπει,οι ποιο βασικη παιχτες να μην μπωρουν να παιξουν τωρα επειδη δεν πηρε η ομαδα την αδεια,τωρα τι θα γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και ποιος θα ειναι ο τυχερος;Να σας πω ποσες ομαδες δεν πηραν αδεια στο συνολο κ ποσες εδωσαν εγγυηση και ποσους τερματοφυλακες εχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τόν κύριο δήμαρχο, ή βοήθεια προς την ομάδα γίνεται έμπρακτα καί όχι με λόγια τό λέω αυτό γιατί θά έπρεπε να είχαν γίνει κάποια έργα στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου πού χρειάζονταν, αυτό έπρεπε νά είχε γίνει από περισι καί όχι μόνο τά αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365