Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ακόμα τρεις ανανεώσεις για τον Εδεσσαϊκό

Δείτε τις ανακοινώσεις

Σε αλλες τρεις ανανεώσεις προχώρησε ο Εδεσσαϊκός, φτάνοντας τις 9 μαζί με για 6 για τις οποίες σας ενημερώσαμε νωρίτερα.


Δείτε τις ανακοινώσεις:

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΡΥΘΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον τερματοφύλακα Παύλο Ερυθροπουλο. Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο νεαρός πορτιέρο μας δήλωσε:


Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με τον Εδεσσαϊκό μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Καταρχήν εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και μετέπειτα υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και καλώ τους πάντες να στηρίξουν την ομάδα και να δείξουν τι σημαίνει πραγματικά  Εδεσσαικος.


ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΎ - ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον αμυντικό Παναγιώτη Αβραμίδη. Για τον ποδοσφαιριστή θα είναι η πέμπτη διαδοχική σεζόν που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τρίαινα στο στήθος. 


Ο Παναγιώτης Αβραμίδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα τυπικά της συμφωνίας τόνισε:


Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα για 5η χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρονια ελπίζω να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας.


ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΣΙΣΚΟΣ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Αρσένη Σίσκο. Αμέσως μετά τα τυπικά της συμφωνίας ο 25χρονος επιθετικός που έχει ξεκινήσει την καριέρα του,από την Ακαδημία του Συλλόγου μας δήλωσε :


Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ιστορική ομάδα του Εδεσσαικού. Εύχομαι μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πρόβληματα ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365