Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Παρελθόν και ο Μάνιος από τον Αλμωπό - Ανακοινώθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Μάνιου.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 26 Μαΐου και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΝ Κρήνης Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΑΟ Καρδίας. Το 2019 μετακόμισε στον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Εδεσσαϊκό. Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ολοκληρώνοντας τη σεζόν ως δεύτερος σκόρερ της Football League με 8 γκολ.

Παναγιώτη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!»


7 σχόλια:

  1. Τό τραγούδι πού λέει ένας ένας τό διαλαμε κι αραιώνουμε τό ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό τραγούδι πού λέει ένας ένας τό διαλαμε κι αραιώνουμε τό ξέρετε; λοιπόν άμα δεν κάνετε κάτι κάτι σύντομα βλέπω νά ψάχνετε για παίχτες τό λέω αυτό με φιλική αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιον θέλουμε τον κρατάμε...
    Δεν θα ζητήσετε και χρυσάφι για πέτρες...
    Ευχαριστούμε για την φετινή χρονιά αλλά λύσεις υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούγεται πως χρωστάνε σε όλους τους παικτες λεφτά..
      Βλέπω να μη μένει κανένας στο τέλος..

      Διαγραφή
    2. Κοιτα κυριος μην εξαπτεσε δεν ειπαμε τιποτα κακο ,αλλα εφυγε ο μανιος που σου εβαλε τα περισσοτερα γκολ πρην απο αυτον εφυγε ενας αλλος,λοιπον ενημερωση στον κοσμο που θες τα εισιτηρια διαρκειας να δωσεις δεν υπαρχει,μονο με την εγγυηση δουλεια δεν γινεται κυριος αν θες να λεγεσαι και να εισαι σωστη ομαδα κανε γρηγορα γιατι οκαιρος περνα,πρεπει λοιον να μαζεψεις τους παιχτες και να ξεκινησουν οι προπονησεις και τα φιλικα,αυτα ποτε θα γινουν γιατι ο καιρος περναει.Υ/Γ και παλι φιλικα σια λεω.

      Διαγραφή
  4. Μακάρι να είναι έτσι όπως τά λές, εσύ από αυτά που λες είσαι τής διοίκησης καί τά λές με τόση σιγουριά; γιατί άμα τά λές έτσι ξεκαρφοτα είσαι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χρόνος περνάει κ δεν ξέρουμε τίποτα. Όλοι ξεκίνησαν προετοιμασία. Γιώργο αν ξέρεις κάτι για πρώτη ομάδα και την κ19 ενημέρωσε τον κόσμο. Δεν είναι μόνο ποιοι φεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365