Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός - Αστέρας Βλαχιώτη 2 - 1

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης - Φωτορεπορτάζ Γιώργος Καραγιαννίδης

Με νίκη συνέχισε τις φιλικές του υποχρεώσεις ο Αλμωπός Αριδαιας, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 του Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.


Οι δύο προπονητές έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και ποδοσφαιριστές.


Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Τριανταφυλλάκης ακριβώς πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με πολύ όμορφο σουτ.


Στην ανάπαυλα ο Αλμωπος διπλασίασε τα τέρματα του στο 60' μετά από γκάφα του τερματοφύλακα Ιωαννίδη, καθώς αμυντικός του Αστέρα του γύρισε την μπάλα πίσω, αλλά αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα.


Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη ήταν να μειώσει στο σκορ με αυτογκόλ του Σαμαρά μετά από εκτέλεση κόρνερ.


Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τον Αλμωπό, είναι υπό δοκιμή.


Ο Γιώργος Τυριακίδης στο πρώτο μέρος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Παϊτέρης, Πατσιαβούρας, Σουλιώτης, Ναζίφογλου, Σταμπουλίδης, Ασλαμπάνογλου, Πέττας, Γκαγιέγκος, Τριανταφυλλάκης, Κόρντιτς, Πρίκας. 

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Χατζηαδαμίδης, Παρασκευάς, Καράμπελας, Κωστόπουλος, Αδαμίδης, Σέχου, Κανελλάκης, Μπακούτσης, Ζαχαρός, Σαμαράς, Ρίβας.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ: Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Λαμπρίδη.


Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Αλμωπό είναι το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, με τον ΠΑΟΚ Β στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας στις 17:00.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

































































































2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365