Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Δήμου Αλμωπίας θα δώσει τις σχολικές τσάντες στα «πρωτάκια» του Συλλόγου

Ανακοίνωση

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Δήμου Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί» θα δώσει τις σχολικές τσάντες στα «πρωτάκια» του Συλλόγου μας.

Σας παρακαλούμε όσοι πολύτεκνοι έχετε παιδάκια που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού να έρθουν με το πάσο των πολυτέκνων στο γραφείο του Συλλόγου μας επί της οδού Αθανασίου Διάκου 21 στον πρώτο όροφο (πάνω από το κατάστημα Benetton)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365