Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ισόπαλη στο φιλικό τεστ η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αναγέννηση Πλαγιάς και Αναγέννηση Γιαννιτσών στο γήπεδο του Πολυκάστρου, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Χατζηιωαννίδης και Γιάννης Γυριχίδης αντίστοιχα, έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα σε μια αναμέτρηση που είχε λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αφού οι δύο ομάδες δεν έδειξαν αυτό που μπορούν κυρίως λόγω της σκληρής προετοιμασίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένες ευκαιρίες με τους  Παρπουτσή στο 31' και Γρηγοριάδη Α. στο 54' και στο 67', ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 81´με τον Κιούρκα από εκτέλεση φάουλ.

Συνθέσεις:

Αναγεννηση Πλαγιάς Γιώργος Χατζηιωαννίδης)
Αλεξίου, Σερταρίδης, Φασουλάκος,
Αμανατίδης Α., Παντελιάδης, Ορφανίδης,
Αμανατίδης Γ.,Παρπουτσής,
Σαμαράς, Κωνσταντινίδης, Γρηγοριάδης Μ.
Αγωνίστηκαν και οι
Ιωαννίδης, Γρηγοριαδης Α.,
Ζάλτος, Φραγκαλής, Τσιραμπιδης, Κουτσουρίδης, Αουρελιάνο, Κέτα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γιάννης Γυριχίδης)
Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Γαλούπης, Πλατσιώτας Σ., Χατζόπουλος, Χατζηαλεξιάδης, Ξανθόπουλος, Μυλωνάς, Πελτέκης, (15’ λ.τ Μαυρομάτης), Κατεριάδης.
Αγωνίστηκαν και οι Τοψής, Φλώρος, Σάνι, Κιούρκας, Πλατσιώτας Ε., Κυζιρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365