Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωσε προπονητή η Αναγέννηση Δωροθέας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Μπογδάνη έκανε γνωστή η διοίκηση της Αναγέννησης Δωροθέας.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια επιστροφή, καθώς ο πρώην άσος του Αλμωπού ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ομάδα της Αναγέννησης.

Δείτε το ποστάρισμα της Αναγέννησης στην επίσημη ιστοσελίδα της, παρακάτω:


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΞΑΝΑ!! •••

_ Έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής κοντά μας. Μας αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε στην ομάδα του χωριού μας. Το έργο του μιλάει από μόνο του. Στα 4 χρόνια της προηγούμενης συνεργασίας μας πανηγυρίσαμε την σταδιακή μας άνοδο στα "σαλόνια" της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

_ Δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μπογδάνη!!

_ Η Διοίκηση της Α.Σ. Αναγέννηση Δωροθέας με πολύ χαρά ανακοινώνει την επάνοδό του στην "οικογένειά" της!!

_ Του ευχόμαστε σύσσωμοι, Διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι της ομάδας, να γνωρίσει ξανά μαζί μας πολλές επιτυχίες πάντα με υγεία και να προσφέρει ξανά τα μέγιστα στην ομάδα της καρδιάς μας.


Με τιμή,

το Δ.Σ. της Α.Σ. Αναγέννηση Δωροθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365