Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Επέστρεψε στην βάση του τον Όλυμπο Αψάλου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Επιστροφή στην ομάδα που αναδείχθηκε και στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας για τον γνωστό χαλκέντερο μέσο Μπάμπη Τοσουνίδη που έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των ερυθρολεύκων και αποτελεί και πάλι μέλος της ομάδας της γεννέτειρας του.

Ο Αψαλιώτης άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Λουτρακίου, έχει θητεία σε αρκετές ομάδες όπως Αετός Σκύδρας, Νίκη Καλής, Άρης Υδραίας, Ένωση Τσάκων και παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες, απάντησε θετικά μόλις του έγινε πρόταση από τον Όλυμπο.

Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία, ένα πολυεργαλείο στην μεσαία γραμμή που θα βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Κανωτίδη, σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365