Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Αριδαία ΤΩΡΑ: Σκηνές απείρου κάλλους και αναστάτωση - Διαβάστε λεπτομέρειες

Αστυνομία και Πυροσβεστική προσπαθούν με κάποιον τρόπο να τον απομακρύνουν από την πόλη

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται αυτή την ώρα στους δρόμους της Αριδαίας, με φταίχτη έναν τράγο περίπου 60 κιλών.


Συγκεκριμένα, άγνωστο πως, ένας μεγαλόσωμος τράγος έχει κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους της Αριδαίας, προκαλώντας αναστάτωση, ενώ υπάρχει και κίνδυνος ατυχήματος,. 

Αστυνομία και Πυροσβεστική προσπαθούν με κάποιον τρόπο να τον απομακρύνουν από την πόλη, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο αφού το ζώο είναι μεγαλόσωμο και δείχνει χαμένο, ενώ στην όλη "επιχείρηση" συνδράμουν και κτηνοτρόφοι της Αριδαίας, όπως και η φιλοζωική. 


Το περιστατικό όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει τα γέλια των κατοίκων.

4 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω γτ τόσος ντόρος και κάνετε άρθρο.Σε όλα τα χωριά θα δείς και απο κανένα ζώο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες και ζείτε στην Νέα Υόρκη! Τι είναι η Αριδαία; Ένα μεγάλο χωριό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε δει πολλές φορές τράγο μέσα στην Αριδαία ρε γίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν επιτρέπεται βάση νόμου η διέλευση τέτοιων ζώων στην Αριδαία αγαπητέ.Υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα σε κοινότητα και έδρα Δήμου ,δεν ξέρεις ? μπορείς να μάθεις στη βιβλιοθήκη του τόπου σου.Ποτέ δεν είναι αργά.Εγώ το δεύτερο πτυχίο το πήρα στα 30... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365