Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Αναβλήθηκε Γενική Συνέλευση των μετόχων των Λουτρών - Αιχμές κατά πάντων από Μπάτση, Βέσκο και Κετικίδη

Η Γενική Συνέλευση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή, συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου Πέλλας.


Η αναβολή έγινε εξαιτίας της απουσίας της αντιπολίτευσης, η οποία θυμίζουμε νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε ζητήσει με Δελτίο Τύπου η συνεδρίαση να γίνει δια ζώσης.


Μάλιστα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης άφησε αιχμές για τις απουσίες, ενώ ανέφερε πως δεν ενημερώθηκε επίσημα νωρίτερα για την απουσία της αντιπολίτευσης και τόνισε πως το έμαθε από τα site. 

Oι κύριοι Βέσκος και Κετικίδης εξέφρασαν τα ερωτήματα τους για την απουσία κάποιων Μ.Μ.Ε από την σημερινή συνεδρίαση, αφού θυμίζουμε πως πέρσι είχε γίνει ολόκληρο θέμα πριν την Γενική Συνέλευση, για να μπουν τα Μ.Μ.Ε. στο χώρο του Ξενιτιδείου που ήταν προγραμματισμένη.


Η Γενική Συνέλευση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365