Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ισόπαλη η Θύελλα Σαρακηνών στην Πτολεμαΐδα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Χωρίς νικητή τελείωσε η φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Περδίκα Πτολεμαΐδας, όπου ο Αστέρας Βλαχιώτη ομάδα της Super League 2 και η Θύελλα Σαρακηνών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.

Πολύ καλό παιχνίδι με την Θύελλα να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα να έχει δοκάρι στο 36’ με τον Άγγελο Κιόρτση.

Στο δεύτερο μέρος οι Πελοποννήσιοι του Αστέρα ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να σκοράρουν, ενώ με την λήξη του παιχνιδιού ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχασε σπάνια ευκαιρία, όταν μόνος του απέναντι από τον πορτιέρο του Αστέρα πλάσαρε μόλις άουτ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Πελετίδης, Σίας, Καμπέρ (Κοζάνης).

Αστέρας:(Παναγιώτης Γκουτσίδης)

Αθανασόπουλος, Λάμτσε, Ζαΐμι, Ρόδης, Ζαννής, Πεχλιβανόπουλος, Μανσουράντζε, Χριστόπουλος, Παπουλής, Σοκολάροβ, Σάνι.

Αγωνίστηκαν και οι Καραγκιολίδης, Ιωαννίδης, Νεχέμια, Σταυρόπουλος, Γκασίδης, Κουτσογκίλας, Αναστασόπουλος, Τσίπρας, Δημητρούλας, Τουλίκας.


Θύελλα:(Αντώνης Σαπουντζής)

Καραγιαννίδης, Κιουρτσίδης, Κιόρτσης, Μαντζανάς, Ουζούνης, Πούπης, Ντόγκαρης, Μουρίκι, Γκέσιος, Τούφας, Ιωάννου.

Αγωνίστηκαν και οι Τσόρμπας, Ρώσσης, Παπαδόπουλος, Θωμάς Ε., Κόκλης, Σαπουντζής, Ευθυμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365