Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Γ’ Εθνική: Όλα στον «αέρα» – Προς αναβολή κλήρωση και σέντρα

Προς αναβολή κλήρωση και σέντρα

Προς αναβολή οδεύει τόσο η κλήρωση όσο και η έναρξη στη Γ’ Εθνική σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com.


Το ντόμινο με τις δικαστικές αποφάσεις για τις ομάδες της SL2 που δεν πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ επηρεάζει άμεσα και την Γ’ Εθνική.

Όσο εκκρεμούν τέτοιες υποθέσεις είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί να προχωρήσει η ΕΠΟ τον προγραμματισμό της για το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Πόσο μάλλον να κάνει και… καταρτισμό ομίλων.

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς αναβολή τόσο της κλήρωσης που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 27/9 όσο και της έναρξης που είχε οριστεί για τις 3/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365