Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Α.Σ.ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ: Καλές εμφανίσεις των αθλητών του στο αγωνιστικό διήμερο του ΟΑΚΑ

Διαβάστε την ανάρτηση του συλλόγου

Διαβάστε την ανάρτηση του συλλόγου:

Με την σημερινή συμμετοχή του Δημήτρη Μακρόπουλου και την κατάκτηση της 5ης θέσης στην Α'κατηγορια Ανδρών, τελείωσε το αγωνιστικό διήμερο του Α.Σ.ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ στο ΟΑΚΑ.

Οι αθλητές μας με την πολύ καλή εμφάνισή τους ,βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις,σε έναν αγώνα εξαιρετικά δύσκολο με αντιπάλους πολύπειρους τοξότες,μας δίνουν ελπίδες για το μέλλον και μας λενε-με τον δικό τους τρόπο-οτι όλα κερδίζονται με την υπομονή και την επιμονή.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στους Δημήτρη Μακρόπουλο,Γιάννη Ανδρεάδη και Γιάννη Σαπακόλη !!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστούμε!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365