Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Άφησε τον Αλμωπό για τα …μάτια του Θεσπρωτού

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την επιστροφή του Κώστα Κολτσίδα ανακοίνωσε ο Θεσπρωτός, από τον Αλμωπό Αριδαίας, ένας παίκτης που πέρισυ ήταν εκ των κορυφαίων για τους κυανόλευκους και ίσως ο σταθερότερος παίκτης του, έχοντας 17 συμμετοχές και ένα τέρμα.

O 23χρονος άσος επιστρέφει ουσιαστικά τον Θεσπρωτό, στον οποίο αγωνίστηκε τη περίοδο 2019-20, ενώ υπήρξε παλιότερα μέλος των Φωστήρα, Κομποστέλα, Ολυμπιακού Κ20, Αναγ. Καρδίτσας, Σπάρτης και Ένωσης Ασπροπύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365