Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Στην SL2 o Αλμωπός - Πράσινο φως από την ΕΕΑ

Στην SL2 o Αλμωπός

Πράσινο φως για την Super League 2 από την ΕΕΑ σε Αλμωπό Αριδαίας και ακόμα τρεις ΠΑΕ.


Ο Αλμωπός Αριδαίας εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League 2 καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε το τελικό Ok.


Η ΕΕΑ, επίσης, χορήγησε με πιστοποιητικό τόσο την Κηφισιά όσο και τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ πήρε αναβολή η υπόθεση της Ξάνθης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.


Παράλληλα, η αίτηση ανάκλησης για τον Θεσπρωτό έγινε δεκτή και δόθηκε το πράσινο φως για την Super League 2. H ανακοίνωση της ΕΕΑ:

1. ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς.

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω απαγόρευσης εισόδου κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων.


2. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99, όπως ισχύει.

Α. ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ:

ΠΑΕ ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Β. Ανακαλεί την από 03.08.21 απόφαση περί μη χορήγησης πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ και χορηγεί το πιστοποιητικό.

Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες.


Πηγή:Mikriliga.com

5 σχόλια:

  1. Αχ ποσο πονάνε κάποιοι ποσοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλμωπος πρεπει να ενωνει...αφηστε τις ανοησιες

      Διαγραφή
  2. Ναι καλά τά λές αλλά οι γύρω περιοχές της Πέλλας τό ξέρουν τί θά πει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕΕΕΕ ΑΛΜΩΠΑΑΑΡΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365