Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Λευκή ισοπαλία στη Ν. Τραπεζούντα, ελέω... Νίκου Δεληχατζή, στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι της Α1 ανάμεσα σε Εθνικό Γιαννιτσών και Δόξα Μελισσίου, με MVP της αναμέτρησης και κύριο υπεύθυνο γι' αυτό το 0-0, τον γκολκίπερ των "Μαυραετών", Νίκο Δεληχατζή. 


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά, με τρεις ευκαιρίες στα πρώτα 3 λεπτά, δύο για τους γηπεδούχους και μία για τους φιλοξενούμενους με τους τερματοφύλακες να αντιδρουν σωστά. 


Η συνέχεια άνηκε στον Εθνικό, όπου δύο φορές στο 32' με τον Γουστέρη και στο 37' με τον Αλμπάνη, δεν κατάφεραν να βάλουν σε θέση οδηγού την ομάδα τους. 


Η επανάληψη ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή απόκρουση του γκολκίπερ της Δόξας να λέει όχι σε κεφαλιά ψαράκι του Γουστέρη και στο 61' σε μοναδικό τετ α τετ να έχουμε την ίδια κατάληξη με τους ίδιους πρωταγωνιστές. 


Στο 70' και στο 71' Αλμπάνης και Σιταράς δεν σημάδεψαν σωστά ανενόχλητοι μέσα από την περιοχή και στο 78' ο Νίκος Δεληχατζής έκανε σαφή στους αντιπάλους του ότι σήμερα ήταν ανίκητος, καθώς απέκρουσε νέο τετ α τετ του Σιταρά και έδιωξε με 2η προσπάθεια σε κόρνερ, κρατώντας έτσι για την ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γιουματζίδης, Δέλλιος, Βλαδίκας. 


Οι συνθέσεις: 


Εθνικός Γιαννιτσών (Αντώνης Πέσιος): Καμπαλής, Γρηγοριάδης, Σιδέρης, Κυργερίδης, Γκουγκουλούδης, Ζαμίδης (79' Λιτοβολής), Σιταράς, Γουστέρης, Τσιλογλανίδης (53' Σιδώρης), Σαλονικίδης (38' Ροΐδης), Αλμπάνης. 


Δόξα Μελισσίου (Γιάννης Σερέτης): Δεληχατζής, Τζήμας, Μερτζάνης, Θεοδωρούδης, Ξανθόπουλος, Κυζιρίδης (79' Σαρρής), Παναγιωτίδης (62' Χατζηπαρασίδης), Ζούζουλας, Γκότσης (88' Κουκουσιάρης), Χωραφάς, Πισμισάκης.


Δείτε τις φωτό:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365