Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμος Αλμωπίας στέλνει το μήνυμα: Προλαμβάνω και Νικώ (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης του Καρκίνου του μαστού και ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το φιλανθρωπικό Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης συμβάλει στην πρόληψη του Καρκίνου του μαστού. Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο  από ιατρούς του Σωματείου Νέα Ελπίδα δωρεάν έλεγχοι μαστογραφίας σε ανασφάλιστες  γυναίκες του Δήμου μας. 


Ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Δημήτρης Γιάντσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια του μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φιλοξένησε μονάδα ιατρών για δωρεάν εξέταση σε ανασφάλιστες συνδημότισσες μας, καθώς η δημοτική μας αρχή στέκεται έμπρακτα δίπλα σε όλους. 


Οι δράσεις πρόληψης θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες (4-5-6 Νοεμβρίου) καθώς σε συνεργασία με το ίδρυμα Σταύρος Νίαρχος θα φιλοξενηθούν στην κοινότητα Προμάχων Κινητές Μονάδες Υγείας, οι οποίες θα διενεργήσουν προληπτικές εξετάσεις σε όλους τους ενδιαφερόμενους κατοίκους του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365