Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Τεράστιος ο συντοπίτης μας Γιάννης Κουκουσέλης - 3ος στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Άλλη μια διάκριση για τον συντοπίτη μας Γιάννη Κουκουσέλη, αυτή την φορά στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται στην Λεμεσό της Κύπρου,  στο οποίο κατέκτησε την τρίτη θέση.


Ο νεαρός σπουδαίος αθλητής από το Λουτράκι Αλμωπίας έχει προπονητή τον Γιώργο Κεβίδη και ανήκει στον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του αθλητή: 

3η θέση στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε στην Λεμεσό της Κύπρου.Θέλω να πω πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μουΓιώργος Κεβίδης όπου μετά από πολλές προπονήσεις και ιδρώτα η προσπάθεια μας βγήκε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές όπου στάθηκαν δίπλα μου.

Ενα ευχαριστώ στο Spa to Spa και σε όλα τα παιδιά όπου δουλεύουν εκεί όπου έχουν αναλάβει το κομμάτι της αποθεραπείας μου.






1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365