Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Άνετο πέρασμα του Απόλλων Κρ. Βρύσης από τον Π. Μυλότοπο με σκορ 0 - 5 (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Άλλος είχε το όνομα της δόξας και άλλος την χάρη της !!! 

Έναρξη του πρωταθλήματος και συντριπτική νίκη του Απόλλωνα εκτός έδρας, αποδεικνύοντας αυτό που λέμε φέτος ότι θέλει να γυρίσει ως πρωταγωνιστής και πάλι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού Πέλλας.

Καθολική υπεροχή λοιπόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και χωρίς να αφήσει περιθώρια στους αντιπάλους του να αντιδράσουν, πέτυχε 5 τέρματα το ένα ποιο όμορφο από το άλλο, προσφέροντας όμορφο ποδόσφαιρο σε γενικές γραμμές, δείχνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι χτίζεται μία ομάδα που συνδυάζει τον ενθουσιασμό και το ταλέντο των πιτσιρικάδων, με την εμπειρία των μεγάλων που λειτουργούν πολλές φορές και ως ποδοσφαιρικοί δάσκαλοι, θα λέγαμε, για την νέα γενιά των Απολλωνιστών ! Αυτό που θα ήθελαν τα παιδιά της ομάδας αυτήν την στιγμή είναι σίγουρα η στήριξη των φίλων της ομάδας με την παρουσία τους στους αγώνες της !

Ο αγώνας ξεκίνησε και με ένα ρεκόρ και δεν θα μπορούσε να το πετύχει άλλος από τον ΄΄ πιστολέρο΄΄ του Απόλλωνα Άγγελο Σκαπέρδα ! Το πρώτο και ποιο γρήγορο λοιπόν τέρμα της φετινής περιόδου για τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πέλλας επιτεύχθηκε από τον Σέντερ Φορ του Απόλλωνα όταν στα πρώτα 50 δευτερόλεπτα εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος Γ. από αριστερά τέλειο σε εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και φυσικά χωρίς να χάσει ευκαιρία ο Σκαπέρδας με εξίσου υποδειγματική κεφαλιά άνοιξε το σκορ σε 0 – 1.

14ο ο Λαγομάτης στην μοναδική ίσως καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους έφυγε σε τε τα τετ με τον Συμεωνίδη, αλλά ο 16χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας πολύ έξυπνα με προβολή του ποδιού του θα διώξει σε κόρνερ.

63ο ο Σκαπέρδας θα βγάλει σέντρα στον κενό χώρο και στην αντεπίθεση με τον Γκόγκο Δ. να προλαβαίνει την λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα, αλλά ην μπάλα να του φεύγει λίγο ποιο μακριά με αποτέλεσμα το πλασέ του με υπερένταση να μην καταλήξει στην κενή εστία αλλά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

68ο ο Γαβριηλίδης περνώντας του πάντες και τα πάντα από αριστερά με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την μικρή περιοχή στην δεξιά κλειστή γωνία του τερματοφύλακα θα σημειώσει το 0 – 2.

77ο Σκαπέρδας θα δεχθεί πάσα από αριστερά και σε πρώτο χρόνο μ΄ ένα γυριστό βον πλανέ θα σημειώσει το 0 – 3.

78ο ο Γαβριηλίδης από αριστερά θα βγάλει σέντρα ακριβείας για τον Γκόγκο Δ. με τον τελευταίο, με εξίσου πολύ όμορφό γυριστό σουτ να σημειώνει το 0 – 4.

89ο ο Γκόγκος Δ. και πάλι, θα περάσει όποιον είχε μπροστά του και με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το τελικό 0 – 5.

Η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη με επόπτες τους κ.κ. Χ΄΄λιόντα Μητώνα κράτησαν τον αγώνα σε ικανοποιητικά επίπεδα.

ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Η.): Μαντούκης, Καραγιαννίδης, Σαραμάντος( 78ο Κασερούδης) , Μανηβάκης, Πασχαλίδης, Σιδέρης, Λαγομάτης, Δόντσης, Θέμελης, Βελισκάκης (12ο λ.τ. Ναίμ), Σιμήτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΤΣΑΤΣΗΣ Γ.): Συμεωνίδης, Τσέρμα (83ο Σίμος), Τσιρακίδης, Νήρας Κ.(83ο Μαντής), Μιχαηλίδης, Γκώγκος Σ. (44ο λ.τ. Γκώγκος Δ.), Παπαδόπουλος( 60ο λ.τ,. Μερτζάνης), Σκαπέρδας, Νάτσας, Βοτάρης, Γαβριηλίδης







Πηγή: Facebook / Απολλων 1960 Κρυας Βρυσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365