Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - ΠΑΟΚ Δαμιανού 4 - 3 / Με ανατροπή οι Λύκοι στην επόμενη φάση

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δραμματικό παιχνίδι έγινε στο Λυκόστομο, όπου η τοπική Μαύρη Θύελλα έκανε επική ανατροπή και με σκορ 4-3 περασε στον επόμενο γύρο επικρατώντας του ΠΑΟΚ Δαμιανού, με το κανονικό παιχνίδι να λήγει με σκορ 2-2 και όλα να κρίνονται στην παράταση.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τους φιλοξενούμενους καλύτερους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη και μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ το σκηνικό άλλαξε άρδην με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι αφού ήταν φανερό ότι υπερτερούσαν σε φυσική κατάσταση, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που κουράστηκαν και κλείστηκαν πίσω για να κρατήσουν το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και αφού οι γηπεδου π οι πίεσαν έντονα έφτασαν στην ισοφάριση και η επικράτηση τους στην παράταση ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Στο 23’ ο Ιορδανίδης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ, που στο 60’ με τον Βαγγέλη έφτασε στο 0-2 παγώνοντας το γήπεδο.

Από εκεί και πέρα οι Λύκοι πίεσαν και στο 65’ μείωσαν με τον Ντουραχίδη σε 1-2.

Στο 81’ ο Ρακιάρης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στο 97’ ο Πάασυμεώνμε εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-2, ενώ στο 117’ ο Νάνος κλείδωσε την νικη-πρόκριση των γηπεδούχων γράφοντας το 4-2, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-3 στις καθυστερήσεις της παράτασης με κεφαλιά του Γούργουλα.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Αργυρού, Δέλλιου, Παπαδόπουλου Η.

Μ.Θύελλα: ( Βασίλης Σαμαράς)

Ξυλουργίδης, Νούσκας Μ, (55’ Βασιλόπουλος), Παπασυμεών, Κιλικλής, (60’ Σαρίδης), Ελευθεριάδης Γ., Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης Θ., Νούσκας Ρ., (60’ Ρακιάρης), Οξούζογλου, Ντουραχίδης, (90’ Τουτουκτσής), Νάνος.


ΠΑΟΚ: (Γιάννης Αλεξιάδης)

Μπόλλας, Λαγομάτης, Αλεξανδρίδης Κ., (65’ ΚάζογλουΙ.), Αλεξανδρίδης Γ., Γούργουλας, Πλατής, (102’ Γρηγοριάδης Κ.), Ιορδανίδης, (102’ Γρηγοριαδης Μ.), Τσαβδάρης, Νικολαίδης, (75’ Σωτηριάδης), Βαγγέλη, (102’ Αναργυρίδης), Πρέτσι.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:




















































































6 σχόλια:

  1. ΑΝΕΣΤΗ ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν παίζει ο Χατζηλαμπρινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναντικατάστατος μάστορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι στον πάγκο, ο Ξυλ ειναι γκολκηπεραρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλαίμαχος Λυκοστομου17 Οκτωβρίου 2021 στις 9:32 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ Ο ΝΕΣΤΗΣ Ο ΕΚΑΒΙΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365