Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 8/10 Κριός 

Η ανοιχτή, αυθεντική συζήτηση με τον εραστή σου θα δημιουργήσει αρκετό πάθος τώρα, στο δεσμό σου. Υπάρχει πάντα κάτι συναρπαστικό και σέξι όταν ανακαλύπτεις μια μικρή πληροφορία που δεν γνώριζες για τον εραστή σου.
Γι’ αυτό επέτρεψε στις συνομιλίες ή τις ανταλλαγές να κατευθυνθούν σε άγνωστα εδάφη – όπου είναι εφικτό. Ο θησαυρός περιμένει… να ανακαλυφθεί!

ζώδια ταύρος

Μπορεί να χρειαστείς λίγο προσωπικό χρόνο για να επανασυνδεθείς με τον εραστή σου ή τις απόψεις που έχεις για τον έρωτα, την οικειότητα ή τις σχέσεις.
Αντί όμως να εστιάσεις σ’ αυτά που θα μπορούσες να κάνεις, εστίασε καλύτερα στο να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που κάνεις, στο όνομα της αγάπης.
Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αξιολόγησες και εξισορρόπησες τις συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες, τότε μπορείς να το κάνεις τώρα.

ζώδια Σήμερα 08/10 δίδυμοι

Αν θέλεις πραγματικά να βάλεις κάποιον στην εικόνα για όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι, τότε είναι σημαντικό να μην αφήσεις το παραμικρό ασυζήτητο. Έχεις τον πλήρη έλεγχο της κατεύθυνσης και της έντασης οποιασδήποτε συζήτησης ή ανταλλαγής τώρα. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να είναι απλή και ισορροπημένη η οποιαδήποτε συζήτηση, με κάθε απαραίτητο τρόπο.

ζώδια καρκίνος

Όταν δείχνεις με ειλικρίνεια την αγάπη σου, δεν αφήνεις καμιά αμφιβολία στον παραλήπτη για όσα αισθάνεσαι. Μόλις συμφωνηθεί και γίνει κατανοητή μια δέσμευση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, δεν θα υπάρχουν όρια σε ό, τι θα προσφέρεις στο δεσμό σου. Μήπως όμως υπάρχει κάποια ανισορροπία ανάμεσά σας? Γιατί τότε, καλό είναι να ακολουθήσεις την τακτική του «δούναι και λαβείν».

ζώδια Σήμερα 08/10 λέων

Η κοινή χρήση με περισσότερους από έναν τρόπους και σε περισσότερα από ένα επίπεδα, είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ή την άνθηση του δεσμού σου. Σίγουρα οι μεταξύ σας συζητήσεις και τα γέλια, μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλά. Όμως ο καταλύτης για να εμβαθύνει ο δεσμός σας θα είναι οι δικές σου αποκαλύψεις. Το να κάνεις ερωτήσεις και να είσαι τέλειος ακροατής, θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται τώρα.

ζώδια παρθένος

Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τα συναισθηματικά θεμέλια και το σπίτι σου, θα περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου τις επόμενες εβδομάδες. Είναι σίγουρο ότι θα παρατηρήσεις περισσότερη ζεστασιά στο χώρο σου ή θα νιώσεις το σπίτι σου σαν μια πραγματική ερωτική φωλιά. Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, το σπίτι δεν είναι μόνο εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου, είναι και ο τέλειος χώρος, για να δημιουργηθεί ή να ανθίσει η αγάπη μέσα σου!

ζώδια Σήμερα 08/10 ζυγός

Ενδέχεται να εντοπίσεις μια ανισορροπία στο δεσμό σου. Θα αναλάβεις μάλιστα πρωτοβουλία, για να κάνεις κάτι για αυτό. Ευτυχώς, οι κινήσεις σου δεν αφορούν μόνο την ανάδειξη του λάθους ή του άδικου. Ένα ρομαντικό κύμα στο δεσμό σου, θα σε βοηθήσει να πετύχεις τις βελτιώσεις που επιθυμείς, χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις ή δράματα. 

ζώδια σκορπιός

Δεν είναι ώρα για να υποτιμήσεις τις δυνάμεις της πειθούς σου! Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να προσεγγίσεις ένα συγκεκριμένο άτομο, έχεις την κοσμική υποστήριξη και προστασία για να το κάνεις τώρα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να την γνωστοποιήσεις, το τρέχον κλίμα λειτουργεί υπέροχα προς όφελός σου. Γι’ αυτό «άδραξε τη μέρα» φίλη μου!

ζώδια τοξότης

Ο έρωτας έχει τη δική του ατζέντα, γι’ αυτό πρέπει να είσαι ευέλικτη και ευπροσάρμοστη! Αν γίνει εμφανές πως οι ρομαντικές ή προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σου έχουν αλλάξει – ή αλλάζουν- τότε αυτά είναι καλά νέα. Οποιαδήποτε αλλαγή στάσης ή αξιών σημαίνει ότι έχεις μάθει κάτι στο πρόσφατο παθιασμένο ταξίδι σου. Συνέχισε να αγκαλιάζεις τις αλλαγές. Μπορεί να είναι πιο πολύτιμες απ’ ό,τι πίστευες.

ζώδια αιγόκερως

Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις με την επιθυμία να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις την ισορροπία στη σχέση σου. Είναι υπέροχο που θέλεις όλα να είναι εκ των προτέρων, δίκαια και σωστά. Όμως δεν χρειάζεται να είσαι τόσο σχολαστική σε όλα. Οι ενέργειες ή οι χειρονομίες του εραστή σου, δεν χρειάζεται να ανταποδίδονται άμεσα. Γι’ αυτό χαλάρωσε και άφησε τον έρωτα να ισορροπήσει με τον τρόπο που θέλει.

ζώδια υδροχόος

Οι καινούργιες ρομαντικές εμπειρίες είναι ελκυστικές. Ωστόσο με τον εραστή σου, θα πρέπει να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά την κοινή σας πορεία. Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις από κοινού σχετικά με την κατεύθυνση σε οποιαδήποτε περιπετειώδη περιοχή. Γι’ αυτό κράτησε το ταίρι σου σε επαφή μ’ αυτό που σε ενθουσιάζει ή σε εμπνέει. Ό, τι κι αν κάνεις, μην πάρεις καμία απόφαση χωρίς να τη συζητήσεις μαζί του.

ζώδια ιχθύες

Μικρές αλλά εγκάρδιες χειρονομίες δεν θα περάσουν απαρατήρητες από το αντικείμενο του πόθου σου. Είτε αφήσεις ένα ερωτικό μήνυμα στο μαξιλάρι του, στην τσέπη της ζακέτας του, είτε τον ρωτήσεις περισσότερες φορές απ’ όσες συνήθως… πώς είναι, η προσοχή που του δείχνεις θα είναι ευπρόσδεκτη με χαρά. Αν δεν «πιάσει» καμία από τις παραπάνω εκκλήσεις, δοκίμασε να αναλάβεις μία ή δύο ευθύνες που κανονικά θα έπρεπε να αναλάβει αυτός που αγαπάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365