Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Σπουδαίο μεταγραφικό DEAL ο Άρης Νησίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μια πολύ σπουδαίος μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Άρης Νησίου, που προχώρησε στην απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Γιώργου Καραδήμου.

Ο γεννημένος το 1992 ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Εδεσσαϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, Ορφέα Ριζαρίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αλμωπό Αριδαίας, Δόξα Εξαπλατάνου και Δόξα Μανδάλου.

Τις τελευταίες δύο χρονιές και πριν μεταγραφεί στον Εδεσσαϊκό, είχε καταφέρει να αναδειχθεί για δύο σερί σεζόν πρώτος σκόρερ της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κύριο όπλο την ταχύτητα του αλλά πολύ περισσότερο είναι η αίσθηση του και η αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365