Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Σημάδευαν τα... δοκάρια στα Γιαννιτσά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στα Γιαννιτσά ανάμεσα στον τοπικό ΑΣ Γιαννιτσά και τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι του Γιάννη Γυριχίδη, αρχικά στο 31’ με τον Σαμαρά, ο οποίος δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά προ κενής εστίας και στο 37’ σε πλασέ του Τσιάκαλου. 


Για την φιλοξενούμενη ομάδα των Γρεβενών δοκάρι είχε ο Ρούσσης στο 45’. Χαμένη ευκαιρία για τον ΑΣ Γιαννιτσά είχε και ο Αθανασιάδης στο 90’, ο οποίος μετά από πάσα του Δεληχατζή δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοκκινίδη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Φουστάνας, Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας).

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Γιάννης Γυριχίδης): Μούτσα, Μπαμπαλής, Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος, Σαμαράς (81’ Αθανασιάδης), Τσιάκαλος (72’ Πλατσιώτας), Χατζηαλεξιάδης (60’ Γαλούπης),   Χαραβητίδης, Πρέμτσης (80’ Δεληχατζής), Μυλωνάς (72’ Τασιώνας).

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Βλάχος): 

Κοκκινίδης, Κωστούλας, Μπόζιαρης, Χαματάι, Σακκάς, Τσικόπουλος (55’ Κοτσατίσογλου), Μπαλίτσας (55’ Αποστόλου), Λιάκος (70’ Συράκος), Στεργιόπουλος. Πάλλας Ρούσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365