Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Με σούπερ Χρήστο Καραγιάννη, νίκησε στην πρεμιέρα η Δόξα Μανδάλου (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Καραγιάννη, όπου σκόραρε 2 φορές και μοίρασε μία ασίστ, η Δόξα Μανδάλου επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Δαμιανού με σκορ 3-0, στην πρεμιέρα της Α1. 


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους "Μαυραετούς" να έχουν μια ελαφρά υπεροχή και να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 25' με τον Χρήστο Καραγιάννη, μετά από ασυνεννοησία του τερματοφύλακα με τον αμυντικό. 


Στην επανάληψη η Δόξα ανέβασε κατάκορυφα την απόδοση της πέτυχε δύο ακόμη τέρματα αρχικά στο 57' με ευστοχή εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Καραγιάννη και στη συνέχεια στο 65' με τον Θάνο Σαββίδη, μετά από ασίστ του Χρήστου Καραγιάννη, που προτίμησε να δώσει έτοιμο γκολ, παρά να κάνει το σχεδόν σίγουρο χατ τρικ. 


Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Δήμου Αγγελάκη επιδώθηκαν σε ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών, με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού να προσπαθεί κι αυτός να πετύχει κάποιο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με το τελικό σφύριγμα της λήξης να σφραγίζει αυτό το 3-0. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Κατεριάδης, Δέλλιος, Σαμαράς. 


Δόξα Μανδάλου (Δήμος Αγγελάκης): Μπόικος, Σαββίδης, Μουρουζίδης Σ. (55' Χατζηχρήστος), Κουτρούμπαλος, Ορφανίδης (67' Γιόντης), Κεχαγιόγλου, Καμπάνης, Πετρίδης, Καραγιάννης (85' Ζήνας), Στεργίου, Ιωαννίδης. 


ΠΑΟΚ Δαμιανού (Γιάννης Αλεξιάδης): Μπόλλας, Λαγομάτης (72' Γρηγοριάδης Μ.), Αλαξανδρίδης Κ., Γουργούλας, Αλεξανδρίδης Γ., Πλατής, Τσαβδάρης, Κάζογλου (65' Σωτηριάδης), Βαγγέλη, Παντελίδης (72' Γρηγοριάδης Κ.), Πρέτσι.












1 σχόλιο:

  1. Ο κύριος στην 5η φωτό με το κόκκινο μπουφάν είναι ξαδελφακι με τον Μαρινομπρουτοταυρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365