Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Η αποστολή του Εδεσσαϊκού για την Κοζάνη - Πήρε Νικολαϊδη

Δείτε την αποστολή

Αύριο το μεσημέρι στις 15:00 ο Εδεσσαϊκός θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος εκτός έδρας την ομάδα της Κοζάνης.

Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ριζαρίου.

Αμέσως μετά ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Ζαζόπουλος γνωστοποίησε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστων που θα έχει μαζί του με την αποστολή να αποτελείται από τους:

Τεντζέρη, Ερυθρόπουλο, Βαλαβάνη, Αβραμίδη, Μωυσίδη, Γιαννόπουλο, Γκίνη, Καλαμπάκα, Νικολαΐδη, Κεραμυδά, Μαυροπουλο,Προύντση, Κατικαρίδη, Τεμερτζογλου, Μίσκο, Κυζιρίδη, Ταουσιάνη, Ντόγο, Φουδούλη, Αταλασίδη, Μεληκιώτη, Μυλωνά.


O ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΌ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιάννη Νικολαΐδη .Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη έχει γεννηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου του 2000 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ Έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της ΑΟ Καρδίας,ΑΕ Ευόσμου, Milano City(Serie D),Ηρακλή Ψαχνων,Εθνικό Σοχου, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Αγροτικού Αστέρα.


Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Γιάννης μας είπε:


Είμαι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσω πως πλέον ανήκω στην ομάδα του Εδεσσαϊκού.Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.Σε προσωπικό επίπεδο έχω θέσει και εγώ τους δικούς μου στόχους για την φετινή χρονιά.Αισιοδοξώ για μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και χαρές με την φανέλα του Εδεσσαικού.


Γιάννη καλώς ήρθες στον Εδεσσαϊκο 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365