Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Δεν πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του Δήμου Αλμωπίας λόγω μη απαρτίας - Η δήλωση του Δημάρχου

Δήλωση για τη σημερινή αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Δήλωση για τη σημερινή αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.


Δυστυχώς σήμερα για άλλη μία φορά λόγω έλλειψης απαρτίας και μη πραγματοποίησης της τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αρκετά σημαντικά θέματα, θα πάνε πίσω. Η μη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν κάνει κακό στην δημοτική ομάδα του Δημάρχου. Η μη συμμετοχή κάνει κακό στις διαδικασίες για την ολοκλήρωση σημαντικών έργων, τα οποία ήτανε εγγεγραμμένα στην 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και στην τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος. Ένα θέμα σημαντικό το οποίο πλέον, θα έχει καθυστέρηση, αφορά στο καύχημα της Αλμωπίας, τον Αλμωπό Αριδαίας. 

Δυστυχώς, οι εργασίες για την ολοκλήρωση για την γενική εικόνα του γηπέδου Και τη συμμετοχή στην Superleague 2, πλέον θα πάνε αρκετά πίσω. Είχαμε σήμερα στην αναμόρφωση ποσά τα οποία αφορούσαν τα πλαστικά καθίσματα τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή της ομάδας, όπως επίσης και την εγγραφή ποσού προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση των προβολέων με σύγχρονου τύπου προβολείς LED. Η καθυστέρηση πλέον έχει όνομα. Η αδιαφορία για την ψήφιση τέτοιων παρεμβάσεων πάει πίσω γενικά τον Δήμο Αλμωπίας. Εμείς ως δημοτική ομάδα το χουμε ξαναδεί αυτό το σενάριο. Εμείς είμαστε εδώ. Εμείς είμαστε παρόντες με προτάσεις και λύσεις. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τους λόγους για την καθυστέρηση σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών. Η δική μας δημοτική ομάδα προκειμένου η ομάδα του Αλμωπού για να έχει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, έχει κάνει πάρα πολλές εργασίες σε πολλά δημοτικά γήπεδα. Ενδεικτικά αναφέρω, το γήπεδο Αψάλου που χρησιμοποιείται ως βοηθητικό, το γήπεδο Υδραίας και το γήπεδο Λουτρακίου. 

Για εμάς ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός. Ο καθένας πλέον ας αναλάβει την ευθύνη του και ας εξηγήσει στην διοίκηση και στον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας: Γιατί δεν συμμετείχε απόψε στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να προχωρήσει η ψήφιση πιστώσεων που θα ολοκληρώσουν την συνολική εικόνα του Δημοτικού Αθλητικού σταδίου Αριδαίας; Τα γήπεδα όλου του Νομού Πέλλας ανήκουν στην κατηγορία Β 2. Εμείς ήδη έχουμε κάνει όλες τις προβλεπόμενες κινήσεις, για την κατηγοριοποίηση στην Γ 1. Το μοναδικό γήπεδο στον Ν. Πέλλας για διεξαγωγή αγώνων Superleague θα είναι το δικό μας. Επειδή ακούγονται πολλά, αυτή είναι η μία και ωμή αλήθεια. Πίστευα, ότι ο χρόνος ήταν ο μόνος παράγοντας που έπρεπε να αντιμετωπίσω, τώρα έχω αρχίσει και αμφιβάλλω.

4 σχόλια:

 1. περιμένουμε εξηγήσεις απ τους απόντες...Κύριοι πειράξτε όποιον θέλετε αλλά φέτος όποιος κάνει τέτοια λάθηα θα δίνει εξηγήσεις.Κύριε Μπίνο ακούμε τις εξηγήσεις πρώτα πρώτα εσεις ο πρώην άνθρωπος του ποδοσφαίρου...Τι έχετε να πείτε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φέτος η χρονιά λέγεται : Αλμωπός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κύριε Χατζηδημητρίου και Παρούτογλου που ήσασταν ? νίκο όχι άλλο 21 έλεος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για 5 ολόκληρους μήνες έλεγαν ΨΈΜΑΤΑ και τώρα που τους ήρθε το αυγό στον κόλο προσπαθούν να τα ρίξουν σε άλλους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365