Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ανατροπή, ο Γιώργος Τζάτσης υποψήφιος πρόεδρος στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας - Όλο το στόρι

Μαζί του συμμετέχουν ακόμα 7 υποψήφιοι σύμβουλοι για την τοπική οργάνωση

Αλλαγή δεδομένων κυριολεκτικά στις καθυστερήσεις είχαμε στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας, με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Γιώργο Τζάτση να θέτει ξανά υποψηφιότητα.


Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας, μέχρι την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα που ήταν η προθεσμία για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούσαν να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές, κανένας δεν είχε δηλώσει υποψηφιότητα για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας.


Τελικά από τα κεντρικά του κόμματος δόθηκε παράταση των υποψηφιοτήτων και των ενστάσεων μέχρι το Σαββάτο στις 5 το απόγευμα. Ο νυν πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας Γιώργος Τζάτσης έκανε τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται βάση καταστατικού και έτσι εκτός απροόπτου θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος και θα συνεχίσει στην προεδρία. Μαζί του συμμετέχουν ακόμα 7 υποψήφιοι σύμβουλοι για την τοπική οργάνωση.

5 σχόλια:

  1. μπραβο γιωργο καλη επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν το ΚΚΕ κατάντησαν η Σάρα και η μαρα μέσα μακεδονομάχοι του .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπειτα αναρωτιόμαστε πως ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 32%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα με κόμματα ασχολείστε ρε παιδιά; Είμαστε ΝΔ αλλά ανοιχτόμυαλοι , δημοκρατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ομάδα Σαμαρά κυριαρχεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365