Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Διπλό μεταγραφικό μπαμ ο Άρης Προφήτη Ηλία

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την απόκτηση δύο έμπειρων και σημαντικών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρη Προφήτη Ηλία, που και φέτος αναμένεται να είναι από τα σκληρά καρύδια της Α’ Κατηγορίας.

Στους κιτρίνους θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Τραϊανός (Ρούλης) Κουκούδας ένας πολυσύνθετος μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής, που επί σειρά ετών αποτέλεσε τον φυσικό ηγέτη και αρχηγό του Φιλίππου Σταυροδρομίου,  με πολλές εμπειρίες και διακρίσεις και

Ιωακείμ (Μάκης) Παπαδόπουλος που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή με θητεία παλιότερα σε Εθνικό Γιαννιτσών, ΠΑΟΚ Αραβησσού, ΠΑΟΚ Δαμιανού και Φίλλιπου Σταυροδρομίου.

Σημαντικές προσθήκες που έγιναν παίκτες του Άρη χάρη στις προσωπικές θυσίες του προέδρου Άρη Χιώτη και με την παρουσία τους, αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τους κίτρινους της Μενηίδας.

3 σχόλια:

  1. Ας το σκεφτούν Λυκόστομο, Μαυροβούνι και Παλαίφυτο!! Φόρτσα για Α1 ΑΡΗ....
    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 η 3-0 ο Προφήτης.
    Άρης και... πάμε για πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365