Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Γρήγορης Καραγιαννίδης: Υπήρξε καθυστέρηση στις πληρωμές αλλά πληρώθηκαν όλοι

Δείτε την ανάρτηση του πρώην τερματοφύλακα του Αλμωπού

Δείτε την ανάρτηση του πρώην τερματοφύλακα του Αλμωπού:


Εδώ και κάποιες ώρες έχει βγει ένα δημοσίευμα για την ομάδα του Αλμωπού και ότι κάποιοι είναι απλήρωτοι... Ξεκίνησε από ένα site και ανέβηκε και σε πολλά ακόμα. Το δημοσίευμα έχει και το όνομα μου, χωρίς εμένα να με έχει ρωτήσει κανείς. Λόγο εποχής covid υπήρχε καθυστέρηση στις πληρωμές αλλά οι διοίκηση προσπαθεί για να πληρωθούν όλοι, όπως και έγινε.

20 σχόλια:

  1. Πόσες ώρες μετά η διοίκηση του Αλμωπού ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ομάδα με γραφείο Τύπου δεν βγάζει μια ανακοίνωση να ενημερώσει τον κόσμο. Κακοί επικοινωνιακοι χειρισμοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Γρηγόρη.
    Όσο για το φίλο 9!16= όταν δεν υπάρχει θέμα δεν ασχολείσαι αδερφέ.
    Να το δούμε και ανάποδα: ευτυχώς θα κατακλύσουμε το γήπεδο φέτος όλοι μας και δεν θα χρειαστεί η ομάδα να έχει κανέναν απλήρωτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ακριβως πληρωθηκε γρηγορη μου; Συνεχιζουμε να ειμαστε απληρωτοι ολοι.
    Συμπαικτης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν μας λές φίλε εσύ ποιός είσαι καί ποιοί δεν πληρώθηκαν; νά βγούνε λοιπόν και νά πουν όχι αέρα Πατέρα, αυτό είναι υπευθυνότητα τί φοβάστε κύριοι, όχι νά πετάμε πυροτεχνήματα.

      Διαγραφή
  4. Θα τα πουμε ολα σε ανακοινωσεις μην στεναχωριεσαι. Και για το αμα ισχυουν αυτα που λεμε θα το δειτε οταν θα ερχονται βροχη οι προσφυγες και οι καταγγελιες. Απλα σχολιασα τωρα για να μην νομιζουν μερικοι οτι η καλη διοικηση τα εχει τακτοποιησει τα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή φίλος βγάζεις ψεύτη τόν άνθρωπο.

      Διαγραφή
    2. Μάγκες βγείτε καί πείτε ξακαθαρα ποιοί δεν πληρώθηκαν αν έχετε κακαλα άιντε νά τελειώνουμε.

      Διαγραφή
  5. Κανένας δεν είναι με τους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή.
    Βγάζουν πικρία επειδή δεν τους ήθελαν.
    Σιγά τα χρήματα που έχετε να παίρνετε και σιγά τα ένσημα που έχετε στη ζωή σας και θα έκαναν τη διαφορά.
    Σοβαρευτείτε για να βρείτε ξανά δουλειά στο ποδόσφαιρο γιατί με τέτοιες κινήσεις θα είστε μόνιμα άνεργοι ενώ ο Αλμωπος θα είναι εδώ και χωρίς εσας.
    Θα τα πάρετε (αν δεν τα έχετε πάρει τα χρήματα ) αλλά στην ποδοσφαιρική πιάτσα θα είστε πάντα οι δακτυλοδεικτουμενοι που παρακαλούσαν για τα τελευταία 500 ευρώ και πρόσβαλαν προσπάθειες ετών.
    Κρίμα γιατί μερικοί από εσάς έζησαν ζωή χαρισάμενη στις πλάτες αυτής της διοίκησης επί πολλά χρόνια στην πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε; έτσι κάνεις τις δουλειές σου εσύ; μι μιλάτε γιατί δεν θα σας πάρει κανείς; όταν είσαι καθαρός βγαίνεις και λες. Η το αναιρεί η σου κάνω μήνυση. Αξιοπρέπεια δεν υπάρχει;

      Διαγραφή
    2. Πόσο φελος είσαι.
      Να,σου χρωστάνε λίγα 500ευρα όλη σου τη ζωή

      Διαγραφή
  6. Φοβάσαι νά μας πεις ποιός είσαι για νά ξέρει ή διοίκηση με ποιόν έχει νά κάνει, πόσοι είναι αυτοί οι απλήρωτοι νά βγούνε μπροστά αφού βγάλανε τά ονόματα τούς έτσι κι αλλιώς, όπως έκαναν οι παίχτες τής Καλαμαριάς καί δεν ξέρουμε αν τά πήραν κι αυτοί.Τελος Πάντων φίλος διεκδικείς τά λεφτά σού καί πρέπει νά τό κανεις επώνυμα καί όχι απειλές στον αέρα για να ξέρουμε με ποιόν έχει νά κάνει ή διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νά τό ξεκαθαρίσουμε ή διοίκηση τούς ήθελε αλλά γενατε ένα ερώτημα πόσα ζητούσαν ή μάνατζέρ καί τό άλλο επειδή δεν πήρε άδεια ή ομάδα γιατί κάνανε κάποια λάθη με τίς γηπεδηκες εγκαταστάσεις καί είναι τά δημοσιογραφικά θεωρεία, ή κερκίδες καί λοιποί χώροι αυτό τό γράφουν καί οι κανονισμοί, όχι γιατί δεν τούς ήθελε ή διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συνήθως μπαίνουν άτομα από αντίπαλες ομάδες και κάνουν επίτηδες αρνητικά σχόλια.Κλασικά γίνεται αυτό.
    Επί της ουσίας ,εδώ δεν πήραν κάποιοι λεφτά απο Πιερικό Βέροια Καλαμαριά Πανσερραικό Ολυμπιακό Βόλου από την γλυκιά και όμορφη Αριδαία άνοιξαν τα μάτια τους? ντροπή μωρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όλοι οι αντίπαλοι εδώ σχολιάζουν.
      Νομίζετε ότι ψιχαλίζει

      Διαγραφή
  9. ακούστηκε ότι ζήτησε λεφτά και παίκτης με 1 συμμετοχή ....σωστός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μην τα ζητήσει ρε φίλος.
      Με τις συμμετοχές πληρώνεις εσύ;
      Προπονήσεις υποχρεώσεις κτλ;
      Πόσο άσχετοι είστε.

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε φίλε με συμμετοχή τού καθενός γιατί αν δεν εχεις προσφέρει με μία μόνο συμμετοχή η ομάδα δεν έχει έξοδα για αυτόν τόν παιχτει,τα ρούχα καί μόνο πού φορά είναι έξοδα γιατί αυτά καί μία φορά πού τά φόρεσε θέλουν πλύσιμο ό άνθρωπος που τά ταχτοπιοι θέλει λεφτά.

      Διαγραφή
  10. Και γω γινομαι προεδρος ετσι. Να χρωσταω παντου λεφτα και να μην με νοιαζει τιποτα. Οι ποδοσφαιριστες αυτοι ειναι ανθρωποι. Ανθρωποι που δεν τους σεβαστηκαν και δεν τους εδωσαν χρηματα να ταισουν τις οικογενειες τους και να ζησουν. Επαγγελματιας ποδοσφαιριστης σημαινει οτι αυτη ειναι η δουλεια σου και το μονο σου εισοδημα. Οποτε ολοι εσεις οι ασχετοι και ανιδεοι μακαρι η δουλειες που κανετε να μην σας αποφερουν χρηματα να δουμε πως θα πηγαινετε στο αερικο μετα να κλαιγεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τον πρόεδρο του Πιερικού που χρωστάει και στις μύγες που πετάνε θα τον δέρνατε;

      Διαγραφή
  11. Γρήγορη ψυχάρα για πάντα Αλμωπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365