Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Χρήστος Μπάτσης: Μετά από καιρό συνεδρίασε διά ζώσης η ΚΕΔΕ όπου ο Δήμος μας συμμετείχε ενεργά (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας: 

Μετά από καιρό συνεδρίασε διά ζώσης η ΚΕΔΕ όπου ο Δήμος μας συμμετείχε ενεργά. 

Το τριήμερο αυτό είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε φίλους δημάρχους, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και επιστημονικών φορέων, με τους οποίους ανταλλάξαμε ιδέες για την επίλυση των προβλημάτων. Τα θεσμικά και οικονομικά  θέματα λειτουργίας των Δήμων, ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλά και η διαχείριση αποβλήτων ήταν από τα βασικά θέματα της συνεδρίασης. Μάλιστα  στην έκθεση Beyond  παρουσιάστηκε η νέα μεγάλη πρόκληση για την αυτοδιοίκηση με την δημιουργία «Smart Cities», όπου φυσικά ο Δήμος μας έχει καταθέσει πρόταση ένταξης. 

 Στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ είχα την ευκαιρία μαζί με τον Γιάννη Κετικίδη να συνομιλήσουμε με  Υπουργούς όπως με τον Υπ. Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, , Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη αλλά και τους αν Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον  υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, αλλά  και με τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας .

Προχωράμε με αποφασιστικότητα για το συμφέρον της Αλμωπίας, γιατί Εδώ Ζούμε και θέλουμε το καλύτερο για τον τόπο μας!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365