Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λασπομαχία, με νικητή τον Ακρίτα Σωσανδρας στα Γιαννιτσά

Γράφει - Φωτορεπορτάζ Αντώνης Καρατζίδης

Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο θέαμα λόγω της μεγάλης ποσότητας λάσπης στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, ανάμεσα στο Πατριαρχείο και τον Ακρίτα Σωσανδρας, με τελικό σκορ 1-3.


Η διαφορά ποιότητας και κατηγορίας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν το ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά, έχοντας τη κατοχή της μπάλας και απειλώντας τα αντίπαλα καρέ.


Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, το Πατριαρχείο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Μακρίδη από την μικρή περιοχή, γράφοντας το 1-0 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.


Στη συνέχεια ο Ακρίτας συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 43' με τον Καραγιαννίδη.


Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Στο 70' ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Μιχαηλίδης έδειξε την άσπρη βούλα, μετά από χέρι των γηπεδούχων και ο Κουντουράς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2.


Ο Ακρίτας κλείδωσε την πρόκριση με τον Νεντιάλκοβ στο 88', ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Διαιτητής ήταν ο κ.Μιχαηλίδης με βοηθούς τους κ.κ: Λαμπρίδης και Σταμανίκη


Οι συνθέσεις:


Πατριαρχείο (Σάκης Ντιμτσούδης): Ογκανέζοφ, Σκορδόπουλος, Φωστηρόπουλος (57’ Καλενδέρης), Χατζηδάκης (53’ Πολυχρονίδης), Ταταρούδης, Μαλλόλι (70’ Πασιούδης), Τσιμπρής (57’ Μουτούδης), Ντότας, Μακρίδης, Κάμτσης, Δημητριάδης (70’ Γραμματικού)


Ακρίτας Σωσάνδρας (Θωμάς Ουζούνης): Καραϊσαρίδης, Παλτίδης, Χρηστίδης, Τσόρμπας, Κουντουράς (89’ Γουλάκης), Κοντακτσής, Γεωργιάδης (λ.τ 46’ Χαλκίδης), Στούπης (75’ Νεντιάλκοφ), Μποζίνης (89’ Ζουμπουλίδης), Παπαδημητρίου, Καραγιαννίδης (60’ Παρτσανάκης).


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ για το Aridaia365, από τον ανταποκριτή μας στα Γιαννιτσά Αντώνη Καρατζίδη:



































































































2 σχόλια:

  1. Παρά το βαρύ γήπεδο οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα πάνε πολύ καλά η κάθε μία στην κατηγορία της.Η Σωσανδρα έδειξε μια κατηγορία ποιο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 γκολ μπήκαν τι δεν είχε θέαμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365