Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Υπόθεση ενός ημιχρόνου η πρόκριση για τον ΑΣ Σεβαστειανά (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, πήρε η ομάδα του ΑΣ Σεβαστειανά, καθώς επικράτησε του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς με σκορ 3-1. 


Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 1ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Γρηγοριάδη, πεναλτι το οποίο κέρδισε ο εξαιρετικός σήμερα Ντάνιελ Σκοπέτσι. 


Η ομάδα του Αβραάμ Πετρίδη, συνέχισε να πιέζει όντας καλύτερη και βρήκε και 2ο τέρμα στο 35' με κοντινή κεφαλιά του Νίκου Χατζηβασιλειάδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ και λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε και το 3-0 με σουτ εντός περιοχής. 


Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε εμφανώς βελτιωμένος, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 67' με ένα πανέμορφο τέρμα από τον Μέτα (Μίρι), το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μιχαηλίδης, Λαμπρίδης, Κωνσταντινίδης. 


Οι συνθέσεις: 


ΑΣ Σεβαστειανά (Αβραάμ Πετρίδης): Παρίσης, Παπαδόπουλος Ι, Καραγιαννίδης, Τράγκας, Παπαδόπουλος Δ. (83' Παπαδόπουλος Α.), Καραπουλιτίδης (83' Γραμματόπουλος), Κάλα, Αποστόλου (65' Θεοδώρου Π.), Σκοπέτσι, Γρηγοριάδης (65' Θεοδώρου Γ.), Χατζηβασιλειάδης (83' Σέπκας). 


Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς (Βασίλης Λουκίδης): Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Κοϊμτζίδης, Δίσιος, Θεοδωρίδης, Μέτα, Τουλγαρίδης Θ, Τουλγαρίδης Α, Λουκίδης Α, Ιωαννίδης (46' Λαζαρίδης), Ισλάκογλου.


Δείτε τις φωτό:







1 σχόλιο:

  1. Κύριε Καρακελιδη μάθε στον επόπτη Κωνσταντινίδη τι σημαίνει οφσάιντ το έπνιξε το δεύτερο γκολ των Σεβαστειανων,συγχαρητήρια στους άλλους 2 διαιτητές,από Λεπτοκαρυα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365