Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Πήρε την πρόκριση μεσα στην Πέλλα ο Εθνικός Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Δίκαιη νίκη-πρόκριση για τον καλύτερο Εθνικό Γιαννιτσών στην Πέλλα, σ' ένα παιχνίδι που ποιοτικά ήταν μέτριο, είχε όμως γκολ και σχετικό ενδιαφέρον κυρίως προς το τέλος. 

Ανώτερος ο Εθνικός πιο προσανατολισμένος, πιο λογικός και ήρεμος ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και με όχι και την καλύτερη του εμφάνιση, είχε την παράσταση νίκης από το ξεκίνημα και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, ακόμη και στο διάστημα που πήγε μόνος του να τα κάνει «θάλασσα». Πέτυχε το γκολ που δικαιούταν με την παρουσία του, με τον Γρηγοριάδη (25') που βρέθηκε εκεί που δεν βρέθηκαν και θα έπρεπε πολλοί ποδοσφαιριστές της Πέλλας μετά από στιγμιαία αδράνεια, κι εκτός ελαχίστων φάσεων, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα πηγαίνοντας με το ρευστό, αλλά φαινομενικά όσο υπερβολικό και να ακούγεται, μη ανατρέψιμο 0-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν κάποιον ρυθμό και επιτέλους έχοντας κάποιον θεωρητικά ορατό στόχο και σκοπό, αφού πλέον γνώριζαν ότι κυνηγούσαν το σκορ, κι έχοντας πετάξει προηγουμένως ένα ολόκληρο ημίχρονο στα «σκουπίδια», να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα απ' όσα διεκδίκησαν μέχρι τότε... Πίεσαν πιο πολύ πήραν πιο πολλές μπάλες στα πόδια τους, αλλά εκτός από την όχι και καλή αγωνιστικά μέρα, έλειψαν και οι λύσεις που θα προβλημάτιζαν τους φιλοξ

ενουμένους. Ο Εθνικός κόντρα σ' αυτή την κάπως ευνοϊκή ροή για την Πέλλα, πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σιδώρη (70'), με τους γηπεδούχους μάλλον δίκαια να διαμαρτύρονται για οφσάιντ του σκόρερ, χωρίς αυτό να μετριάζει το δίκαιο της εξέλιξης του αγώνα. Η Πέλλα αντέδρασε και αφού έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να μειώσει, το πέτυχε 10 λεπτά αργότερα με τον Κούμπου (80'), αλλά το μυαλό δεν ήταν τόσο καθαρό ώστε να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση και να κυνηγήσει την ανατροπή. Άφησε πολλούς χώρους ανοιχτούς, βγήκε λίγο άναρχα μπροστά κι ενώ υπήρχε αγωνιστικός χρόνος έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό με την ικανότητά του επιθετικά, να το εκμεταλλευτεί, «καθαρίζοντας» μάλλον εύκολα και οριστικά την υπόθεση νίκη και πρόκριση, με τέρμα του Ανδρονικίδη (85'). Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι την λήξη περισσότερο διαδικαστικά, δεν έδωσαν ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Καλύτερος ο Εθνικός, δίκαιη η νίκη, όμως ακόμη και ο μέτριος Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, πρέπει να μάθει να μην χαρίζει περισσότερα στο αντίπαλο απ' όσα αυτός δικαιούται με την απόδοσή του.

Το ερχόμενο ΣΚ Πέλλα και Εθνικός έχουν και οι δύο ρεπό για το πρωτάθλημα... Το βίντεο κάποια στιγμή αύριο κατά την διάρκεια της ημέρας.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Σαββουλίδης, Παναγιωτέλης, Λαμπρούδης (Βουδούρης 61'), Πλιόγκας, Τζιότζιος, Στάγκος (Καραμούζας 69΄), Καμπούρης, Κούμπους, Μήτκας, Πιτσάρης (Κωνσταντινίδης 85'), Βιογιατζής.

Εθνικός Γιαννιτσών (Πέσιος): Καμπαλής, Χατζηλιάδης, Γρηγοριάδης, Σιδέρης (Φλώρος 81'), Κυργερίδης, Γκογκολούδης, Ζαμίδης, Τσιλογλανίδης (Σιταράς 63'), Γουστέρης, Αλμπάνης, Σιδώρης (Ανδρονικίδης 75')


Δείτε το βίντεο και τις φωτό:











Πηγή: a-pella.gr

2 σχόλια:

  1. Κεσισογλου πολλά κιλά έβαλες ρε Γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαρό οφσάιντ το δεύτερο γκολ που πέτυχε Σιδωρης,αλλά επόπτης έμεινε πίσω από την φάση δεν την προλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365