Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Θ. Ουραηλίδης: Είχα την ευκαιρία να καταθέσω εκ νέου την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας:

Φίλες και φίλοι,

εχθές είχα την ευκαιρία να καταθέσω εκ νέου την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) Πέλλας, στα πλαίσια των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου.

Τα χρόνια αυτά που είχα την τιμή και την ευθύνη να ηγηθώ της Νομαρχιακής μας οργάνωσης, στόχος μας ήταν να βρισκόμαστε πάντα κοντά στην κοινωνία, με εκδηλώσεις, με επισκέψεις σε φορείς, με περιοδείες σε κάθε γωνιά του νομού, ακόμα και στην δύσκολη εποχή της πανδημίας με διαδικτυακές δράσεις και τηλεδιασκέψεις.

Μαζί δώσαμε τις μάχες σε όλες τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις.

Μαζί ξεπεράσαμε κάθε δυσκολία μέσα σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας.

Μαζί στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε τη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία και να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας.

Σας ευχαριστώ.

1 σχόλιο:

  1. Φρέσκο αίμα θέλει το κόμμα . Μεσαίος χώρος και κέντρο.Όχι στον εθνικισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365