Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης - Κεραυνός Μεσσιανού 2 - 1 (ΦΩΤΟ)

4 στα 4 και … συνεχίζουμε για τον απόλυτο αριθμό!

Παιχνίδι μιας άλλης κατηγορίας, πολύ ανώτερης από αυτήν που αγωνίζονταν οι σημερινοί αντίπαλοι, παρακολουθήσαν οι 200 περίπου θεατές στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Κεραυνό Μεσιανού.


Σίγουρα οι καλύτερες ομάδες όχι μόνο της κατηγορίας αλλά ακόμα και από πολλές ομάδες ανώτερων κατηγοριών, έπαιξαν σήμερα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σ΄έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε κυριολεκτικά όλα. Τέρματα, κάρτες, ένταση εναλλαγή σκορ φάσεις και όμορφο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ίσως ποιο σφιγμένοι στο πρώτο μέρος ( έχοντας και την απουσία δύο βασικών αμυντικών του Γαβριηλίδη και Βοτάρη), με την ομάδα του Κεραυνού να πιέζει ΄΄ ψηλά΄΄ έχοντας μία ομάδα καλογυμνασμένη, ανταγωνιστική που δημιουργούσε φάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Οι Κρυαβρυσιώτες πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος πετυχαίνοντας ένα γρήγορο τέρμα δημιουργώντας από κει και πέρα και άλλες ευκαιρίες και όσο περνούσε ο χρόνος η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω κρατώντας την αγωνία των θεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων

Τελικός νικητής ο Απόλλωνας χάρη στο πείσμα του και στην εμπειρία ορισμένων ποδοσφαιριστών του στις λεπτομέρειες. 

8ο ο Κοσκινόπουλος θα βρεθεί μόνος του με τον Συμεωνίδη με τον τελευταίο να διώχνει σωτήρια με τα πόδια την μπάλα.

14ο ο Παπαδόπουλος Γ. θα βρεθεί μόνο του με την εστία του Παπαδόπουλου χάνοντας την ευκαιρία της … χρονιάς στέλνοντας την μπάλα άουτ.

16ο ο Κοσκινόπουλος θα βγει από αριστερά στην αντεπίθεση με τον Συμεωνίδη ΄΄ διαβάζοντας ΄΄ την φάση θα βγει έγκαιρα από την εστία του και λειτουργώντας ώς αμυντικός θα προλάβει την μπάλα διώχνοντας την με τα πόδια του 

28ο ο Σκαπέρδας μέσα από την μικρή περιοχή θα προλάβει τον τερματοφύλακα και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα προς την εστία, διώχνοντας την όμως σωτήρια την τελευταία στιγμή αμυντικός του Κεραυνού.

36ο ο Σκαπέρδας και πάλι θα βρεθεί μόνος του με τον Παπαδόπουλο ο οποίος με τα πόδια θα διώξει σωτήρια την μπάλα.

44ο ο Ζελέζνιοβ από πολύ μακριά θα πιάσει δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην συμβολή των δοκών του Συμεωνίδη.

45Ο + Η Φάση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη και θα συζητηθεί ακόμα διότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο. 

Ο Παπαδόπουλος από δεξιά θα εκτελέσει καλοζυγισμένο φάουλ στην πλάτη της άμυνας του Κεραυνού με τον έμπειρο Σκαπέρδα να πετιέται την κατάλληλη στιγμή πίσω από την άμυνα του Κεραυνού, πετυχαίνοντας το τέρμα με κεφαλιά, αλλά ο διαιτητής θα το ακυρώσει μετά από υπόδειξη του δεύτερου επόπτη κ. Μητώνα ως οφσάιντ του Σκαπέρδα κάτι βέβαια που τον διαψεύδει το βίντεο του αγώνα. 

50ο θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά για τον Απόλλωνα ο Παπαδόπουλος στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Σκαπέρδας με πλασέ στέλνοντας την μπάλα πρώτα σε σώμα αντιπάλου στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα ανοίγοντας τον σκορ σε 1 – 0.

59ο  ο Κοσκινόπουλος μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει κεφαλιά και ενώ σηκώθηκαν οι φιλοξενούμενοι να πανηγυρίσουν πιστεύοντας ότι θα καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα, ο Συμεωνίδης θα μπλοκάρει εξ επαφής την μπάλα αποσοβώντας σίγουρο τέρμα .

79ο  Σκαπέρδας ως άλλος οδοστρωτήρας από δεξιά θα πει στην μεγάλη περιοχή υπό την διαρκή πίεση αμυντικού θα δει αριστερά του αμαρκάριστο 16χρονο Νήρα ο οποίος με υποδειγματική εκτέλεση θα στείλει την μπάλα στο βάθος των διχτύων μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς σημειώνοντας το 2 – 0.

82ο ο Κοσκινόπουλος θα εκμεταλλευθεί ολιγωρία της άμυνας του Απόλλωνα πετυχαίνοντας την μείωση του σκορ σε 2 – 1 με πλασέ. Αυτή η φάση έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα ο οποίος θα λήξη κρατώντας 7 λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής και ενώ στο 92ο θα αποβάλει με δεύτερη (κόκκινη) κάρτα τον Γκώγκο Δ. 

Η διαιτησία του κ. Δαργινίδη  με επόπτες τους κ.κ. Συρώκα Μητώνα ελέγχεται για πολλές φάσεις με κυριότερη την ακύρωση του τέρματος του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡ.(ΤΣΑΤΣΗΣ Δ.): Συμεωνίδης, Τσέρμα, Τσιρακίδης, Κατσανίδης, Νάτσας, Μιχαηλίδης (63ο λ.τ. Ιωαννίδης), Παπαδόπουλος Γ.(58Ο Νήρας), Σκαπέρδας, Χ΄΄βασιλειάδης (46ο Γκώγκος Δ.), Γκώγκος Σ., Παπαχρήστου. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ : Παπαδόπουλος, Πανταζίδης Ι., Δομουκτσίδης, Χωραφίδης, Σελέζνιοβ, Σεραφειμίδης, Πανταζίδης Ε.(46ο Αλεξιάδης) , Κοσκινόπουλος, Ποζίδης, Πανταζίδης Α., Κοτσίνης. 

Πριν την έναρξη του αγώνα μαζεύοντας όλη την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ (ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες φροντιστές ) στ΄ αποδυτήρια ο Πρόεδρος της ομάδας Βλάχος Κώστας ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση νίκης η ομάδα θα πραγματοποιήσει εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ στην ΑΡΙΔΑΙΑ ενώ στην συνέχεια θα γευματίσει και στην περιοχή αυτή !
















Πηγή: Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης / Facebook

1 σχόλιο:

  1. 1) το πρώτο γκολ της Κρύας Βρύσης είναι αυτογκόλ,χτυπώντας στο γόνατο του στόπερ του Κεραυνού
    2) το γκολ του Κοσκινοπουλου ήταν απευθείας εκτέλεση φάουλ
    3)η φάση του 45+' έρχεται από λάθος υπόδειξη φάουλ του διαιτητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365