Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Αριστοτέλης Φλώρινας - Φ.Ο.Αριδαίας 82 - 79

Το παιχνίδι ήταν σε όλη τη διάρκειά του πραγματικό ντέρμπι

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και ηττήθηκε μέσα στη Φλώρινα από τον Αριστοτέλη με 82-79, για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ´ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν σε όλη τη διάρκειά του πραγματικό ντέρμπι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και εξαιρετικό μπάσκετ και από τις δύο ομάδες.

Σε αυτό συνέβαλαν και οι δύο διαιτητές που ήταν σχεδόν αλάνθαστοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Αριστοτέλη Φλώρινας για την άψογη φιλοξενία.

Δεκάλεπτα: 25-23, 44-44, 62-63, 82-79

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης-Λυγούρας

Αριστοτέλης Φλώρινας (Μουρουζίδης): Τσιόγκας Η. 21, Τσιόγκας Β. 6(2), Τσίρμπας 8(2), Πεταλωτής 21(1), Τασιούδης 7(1), Καραγιαννίδης, Κύρτσος, Κωστούλας 7(1), Ντεβές, Ματούλας 12(4), Ντρίζα Α., Ντρίζα Φ..

ΦΟ Αριδαίας (Τζιόμαλος): Γιώρτσιος 6(2), Φόρογλου 8(2), Καραμπέκης 10(1), Πυδαράκης 14, Θωμαΐδης 6, Μπακιρτζής 6, Μακρόπουλος 19(1), Γκαβέζος 10, Κανονίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365