Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Μεγάλη νίκη του Αλμωπού, 3 - 1 τον Πιερικό - Αποτελέσματα - Βαθμολογία (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αλμωπός Αριδαίας στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής της Super League 2, αφού επικράτησε του Πιερικού με σκορ 3 - 1.


Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, χωρίς πολλές φάσεις, με τους παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη να ξέρουν τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο.


Το πρώτο μέρος κύλισε χωρίς φάσεις, με τον Αλμωπό να ανοίγει το σκορ στην πρώτη του μεγάλη στιγμή στο 40' λεπτό, όταν ο Ρόβας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον τερματοφύλακα Τζήμα, πλάσαρε από πλάγια θέση, οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή και ο επερχόμενος Γιουκούδης άνοιξε το σκορ προ κενής εστίας.


Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο για τους γηπεδούχους, με γκολ. Στο 51' ο Ρόβας κυνήγησε μία θεωρητικά χαμένη μπαλιά, πίεσε τον τερματοφύλακα Τζήμα, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε πάνω στον επιθετικό του Αλμωπού και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για το 2 - 0.


Ο Πιερικός απάντησε άμεσα δύο λεπτά αργότερα. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ζαφειράκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έγραψε το 2 - 1.


Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην συνέχεια για το δεύτερο γκολ και έχασαν σπουδαία ευκαιρία με το Καρανάτσιο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από καλή θέση στο 69'.


Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αλμωπός ισορρόπησε και με σχετική ευκολία κράτησε τους παίκτες του Πιερικού μακριά από την εστία του Dokic.


Το τελικό 3 - 1 διαμόρφωσε ο Αργεντίνος Ρίβας στο 92', ο οποίος με μία αριστοτεχνική λόμπα από τα 35 μέτρα, κρέμασε τον Τζήμα και πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της αγωνιστικής.


Με αυτή τη νίκη ο Αλμωπός ανέβηκε στους 6 βαθμούς, ενώ ο Πιερικός παρέμεινε στους 4.


Οι συνθέσεις:


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Dokic, Πρίκας (Γιαλαμούδης 72'), Παρασκευάς, Σέχου (Κολλάρας 63'), Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (Ζαχάρος 88'), Ρόβας (Ρίβας 88'), Τριανταφυλλάκης (Μπακούτσης 63'), Καράμπελας, Γιουκούδης.


Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου): Τζήμας, Μηλιώτης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Eboussi, Sudar, Ίτσιος (Κριμίτζας 73'), Mpouoli (Ζαφειράκης 46'), Καρανάτσιος (Μουρατίδης 85'), Καγκελίδης (Παπουτζίδης 85'), Χαντζάρας.


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής


Βόρειος όμιλος

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021

Καβάλα-Ξάνθη 0-6

Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 3-1

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου 3-2

ΠΑΟΚ Β’-Βέροια 1-2

Τρίκαλα-Ηρακλής 0-0

ΑΕ Λάρισας-Πανσερραϊκός 2-0

Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Β’ 2-2


Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021

Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Θεσπρωτός


Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Βόρειος όμιλος


Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 (14:45)

Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας


Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 (14:45)

Καυτανζόγλειο, Ηρακλής – ΑΕΛ EΡT3

Βέροιας, ΝΠΣ Βέροια – ΑΟ Τρίκαλα

Μακεδονικού, Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β΄

Δημοτικό Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου

Α ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερικός – Νίκη Βόλου

Ξάνθη Arena, ΑΟ Ξάνθη – Αλμωπός Αριδαίας

Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – ΑΟ Καβάλα


Βαθμολογία:



Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή αναμέτρηση:











*Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την εξέδρα, αφού για άλλη μια φορά η διοίκηση του Αλμωπού δεν επέτρεψε την είσοδο μας στον αγωνιστικό χώρο.

36 σχόλια:

  1. Γιώργο μπράβο για το ήθος σου, παρά το γεγονός ότι σε πανε κόντρα απο την διοίκηση, ήρθες σαν φίλαθλος παρακολούθησες τον αγώνα, φώναξες για την ομάδα μας και μας ενημέρωσες. Μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πάλι τζαμπατζε... ήθος του τσαμπατζη να μην πληρώσει 10 ευρώ... με πρόσκληση παρακαλώντας μπήκε...

      Διαγραφή
    2. Η αξία η δική δεν είναι 10 ευρώ, όπως η δική σου. Μια χαρά το πλήρωσα το εισιτήριο μου και είδα το παιχνίδι.
      Επίσης είσαι γκασμας που γράφεις για πρόσκληση. Για να πάρω πρόσκληση πρέπει να την πάρω από τον Αλμωπό, εδώ δεν με άφησαν να τραβήξω φωτογραφίες, λες να μου έδιναν πρόσκληση;
      Ανώνυμε της πλάκας 5:49
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    3. Καλα γιατι το κανεις τωρα αυτο; σταματατε δεν κανετε καλο στην ομαδα.

      Διαγραφή
    4. Γιώργο μην απαντάς και μην ασχολείσαι με ηλιθιους. Μάλλον ο 5:49 μπήκε με πρόσκληση

      Διαγραφή
    5. 5:49 ο Καραγιαννίδης μπροστά μου έκοψε εισιτήριο, εσύ όμως πονηρέ γιατί ζορίζεσαι. Μήπως σου έκανε χαλάστρα. Σίγουρα δεν είσαι από την διοίκηση, αφού στην πόρτα ήταν άτομα της και είδαν πως έκοψε κανονικά εισιτήριο. Μήπως εσύ είσαι κανένας ανταγωνιστής του και ζορίζεσαι τόσο;Κουτοπονηρε

      Διαγραφή
    6. 5:49 σε πήρανε χαμπάρι, ξεφτίλα

      Διαγραφή
  2. Και βεβαια μπραβο του ετσι πρεπει να κανετε ολοι,εγω δεν ειμαι απο τα μερη σας αλλα λογο του οτι εχω παιχτη μεσα στον Αλμωπο καλο θα ειναι να στηριζετε την ομαδα και στο τελος το ταμειο.Ερωτηση πος το 365 πως τραβηξες τις φωτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκοψα το εισιτήριο μου και είδα το παιχνίδι από την εξέδρα

      Διαγραφή
    2. Παντος μπραβο σου και ετσι να συνεχισεις 365 ομως καλο θα ειναι να τα βρειτε με την διοικηση,γιατι ετσι θα κερδισετε και οι δυο σας.

      Διαγραφή
  3. Έλεγχος και καλά, μέσα πέρα από ανεμβολιαστους που έμπαιναν με άλλων πιστοποιητικά, έμπαινε οποιος ήθελε πηδώντας τα κάγκελα από την πλευρά του κεντρικού δρόμου. Φυσικά και δε θα ξαναπατήσω γήπεδο γιατί κινδυνεύει η υγεία μου. Μπράβο για τη νίκη, ντροπή για την οργάνωση. Παραμένουμε χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΦΙΛΕ?

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη ρε φιλε κατηγορας τιν ιδιο σου τον εαυτο,το οτι δεν θα ξαναπατησης στο γηπεδο με αυτην την δικαιολογια εισαι λαθος και μου προκαλεις αηδια αντε χασου να μην κολλησουν και αλλοι απο εσενα.

      Διαγραφή
    3. Μη ξανά πατήσεις γιατί αν έχεις και αυτό το σκεπτικό στο άθλημα μόνο κακό κάνεις

      Διαγραφή
    4. Σε αυτό το κράτος υπάρχουν νόμοι! Αν δε σας αρέσει περαστικά. Μέχρι να το καταλάβετε θα ειμαστε χωριό. Είχε μέσα παράνομους και αυτό σηκώνει τιμωρία. Γκεγκε;

      Διαγραφή
    5. Αντε πανε καπου αλλου ρε με τους νομους τωρα τους θυμασαι,εδω εχουν παραβιασει το συνταγμα εσυ ποιος νομιζεις οτι εισαι συναγματολογος, αντε χασου ρε κουκουλοφορε στα στρατευματα των ναζι μηπως ησουνα,κατ`αρχην ειναι ανοιχτος χωρος και θα επρεπε να επιτρεπετεαι αλλα επιδει τα εμβολια δεν πηγαν οπως υπολογιζαν στριμωχνουν τους παντες με το ζορι να το κανουν,θα παει και για ταρτη δοση εδω ειμαστε και θα το δουμε,γι`αυτο ασε μας με το κρατος και κοιτα καπου αλλου στους μαραθωνιους δεν σε ειδα να κλαιδας,που εκει ηταν ο ενας κοντα στον αλλο.

      Διαγραφή
    6. 11:09 και αρνητής και αγράμματος και επιστήμονας. Με τέτοια μυαλά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σαν χώρα για κάτι τραχανοπλαγιαδες σαν εσένα. Το τι θα πρεπε ρε γκασμα με το τι ισχύει εύχομαι να αντιλαμβάνεσαι ότι έχει τεράστια διαφορά. Άντε γιατί πολύ σας ανεχτηκαμε.

      Διαγραφή
  4. Πώς ακριβώς κινδυνεύει η υγεία σου από ανεμβολιαστο; Σου είπε κανείς ότι ο εμβολιασμενος δεν μεταδίδει; Η θες να το παίξεις έξυπνος; Κάτσε σπίτι σου αν φοβάσαι. Ο εμβολιασμός πλέον όλοι έχουν πει είναι για το προσωπικό ώφελος του καθένα όσον αφορά την νοσηλεία όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε καλό σου βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τους διοικούντες. Η ομάδα μετά από 40 χρονια ανέβηκε Β εθνικη και δεν υπάρχει φωτογράφος να απαθανατίσει τις στιγμές, τις στιγμές που μένουν στην ιστορία. Αν δεν γουστάρετε τον Καραγιαννίδη βρείτε και πληρώστε άλλον να κάνει την δουλειά. Δύο παιχνίδια, δύο νίκες και δεν έχουμε δει μια σοβαρή φωτογραφία. Λεπτομέρεια αλλά σημαντική. Κοιτάξτε το σας παρακαλώ. Ένας αγνός φίλαθλος του Αλμωπού.

    ΥΓ. ΜΠΡΆΒΟ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ Β ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΦΟΝΤΟΥΣΑΝ Κ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ?

      Διαγραφή
    2. Πολυ σωστή επισήμανση. Ζουν ιστορικές στιγμές οι οποίες δεν προβάλλονται. Πέρσι περίμενα πως και πως να δω της φωτογραφίες του 365. Ειδικα οι στιγμές των πανηγυρισμων ήταν το κάτι άλλο. Πρέπει η διοίκηση να βρει λύση. Να μείνουν οι στιγμές να τις βλέπουν τα παιδιά μας μετά από χρόνια

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδιά για να τό καταλάβατε μία καί καλά, τό γήπεδο δεν ήταν τού δήμου καί δεν μπορούσαν νά κάνουν τίποτα απαγορευόταν, τώρα όμως πού κάνανε την διαδικασία για νά πάρει ό δήμος τό γήπεδο μπωρουν νά κάνουν τώρα εργασίες γιατί είναι περιουσία του δήμου, ενώ πρώτα ήταν στο υπουργείο αθλητισμού, καταλάβατε τώρα καί γιατί τρεχαν στην αρχή.

      Διαγραφή
  6. Μπράβο στην ομάδα.ο προπονητής κοιμοιθηκε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω κάτι τύπους στις φωτογραφίες, οι οποίοι τραβάνε φωτογραφιες(με τα κινητά τους), αυτοί έχουν δημοσιογραφική ταυτότητα, ή είδα φως και μπήκαν;; Γιατί αν δεν εχουν(που καποιοι δεν έχουν) η διοίκηση δεν τηρεί ούτε καν αυτά που ανακοινώνει.
    Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο,όσο ασχολείσαι μαζί τους,καλά σε κανουν.Μη ξαναπατήσει το πόδι σου στο γήπεδο,αν δεν πληρώσουν.Ακολουθα και τους υπόλοιπους συναδέρφους σου,συνεννοήθηκε και κάντε τους εμπάργκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό βράδυ. 4η στροφή στην SL2 και όλα πρίμα για τον Αλμωπα. Τρίποντο, χαρές και 6 πονταλακια. Άντε τρισενδοξε Αλμωπε συνέχισε έτσι αλλά ρε παιδιά, λίγος κόσμος για Β.
    Στην Καβάλα γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Στο έτσι στο αλλοιως την βγάζουν με λίγα σοκολατακια. Στο τέλος να μην την πληρώσει κάποιος στην ισοβαθμία και στο γκολ αβερειτζ.
    Ο δαφνοστεφανομενος Αυστριακός κόντεψε να την πατήσει από τους Πόντιους!
    Ήττα για τον ΠΑΟΚ Β' από τον ΠΑΟΚ Γ' (συγνώμη Βέροια ήθελα να πω). Για να τα λέμε όμως δεν έχει τζάμπα το όνομα η Βασίλισσα.
    Η Τριγλια-ημιθεος τσίμπησε πονταλακι στους Σακαφλιαδες ενώ η ΑΕΛ του Κοντού πήρε την νίκη επί των Σερρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Σερραίοι έδωσαν δώρο στον δικηγόρο τρία κουτιά ακανε.
    Στην Φιλιππούπολη της Λάρσας, η μπίλια κόλλησε στο Χ με τα Γαβράκια Β'.
    Αύριο, διεξάγεται το ντέρμπι της Θεσσαλίας, ανάμεσα στην Νίκη του Βόλου και της Ι love Karditsas. Υπενθυμίζω ότι ξεκινάει από την Έδεσσα λεωφορείο στις 10 για Βόλο, συν τα τσίπουρα ( προσφορά από τον Δήμαρχο Βολου- άριστες σχέσεις με Νίκη).
    Καλό βράδυ. 24' MC- PSZ 0-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Αφού είναι ΠΑΟΚ Γ, γιατί να μην είναι Βασίλισσα;

      Διαγραφή
  10. Για 4 γκολ που έφαγε ο Αλμωπος από την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν μίλησε κανείς Κρύφτηκαν όλοι ακόμη και ο Τυριακιδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τα 4 γκολ που έφαγε ο Αλμωπος μέσα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση δεν μίλησε κανείς ούτε ο Τυριακιδης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καίγεσαι για νά μάθεις τό γιατί έφαγε τέσσερα καί τό λές τώρα,θες νά κάνεις ζημιά στην ομάδα αφτο θες; Εγώ έχω κατι στο μυαλό αλλά αυτό θά φανεί στην πορεία όμως τώρα προέχει νά έχουν ηρεμία στην ομάδα, θά επανέλθουμε στο θέμα σύντομα.

      Διαγραφή
    2. Αν εννοείς θέμα ρευστού, αυτό νά τό δεί η διοίκηση μέχρι τότε περιμένουμε.

      Διαγραφή
  12. Καλά άμα το θέτεις έτσι μπωρει νά έχεις δίκιο, γιατί στον αγώνα πού παίζανε με την ομάδα Β τού ΠΑΟΚ ήταν ένας φιλικός αγώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365