Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Α.Σ. Πρόμαχοι 6 - 0

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ακρίτας Σωσάνδρας το γειτονικό ντέρμπι με τους Προμάχους, αφού επικράτησε παρουσία 400 φιλάθλων με σκορ 6 - 0.


Οι παίκτες του Θωμά Ουζούνη ήταν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση και έφτασαν άνετα στη νίκη.


Στο 21' ο Κουντουράς άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ πριν το ημίχρονο από τον Κόκλη στο 40' και στο 43', διαμορφώνοντας το 3 - 0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ, δύο από τον Παρτσανάκη στο 53' και στο 63' και ένα από τον Χαλκίδη στο 75' ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 6 - 0.


Ο Ακρίτας με αυτή του την επικράτηση έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ οι Προμάχοι παρέμειναν στου 7.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:











































































































12 σχόλια:

  1. Αμερικαν κλαρινε που έλεγε και ο μπουγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευτέρη πες αλεύρι, ο πασχουλης σε γυρεύει. Μην του κάνεις πολλές μάγκες γιατί θα σε αφήσει χωρίς ίντερνετ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρτε το σιμο για πρόεδρο. Καλύτερος θα είναι. Τελευταία φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα ευχαριστώ δε βλάπτει για τα μόνο εξι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτέρη στον δεύτερο γύρο τσιτωσε τους παίχτες σου ξέρεις εσύ να βγουν να τσεκουρωνουν, στησε και την διαιτησία για να γλυτώσεις με 0-2.παπατζι θα μας πεις ότι θα γυρίσει κιόλας. Απορώ πως δεν σε έχουν εξορισει από τους προμαχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φήμες λένε ότι ο Ακρίτας βάζει ακόμα γκολ,😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που και να χαμε ΠΑΣΟΚ 16 θα βάζαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΥΜΆΣΑΙ ΛΕΥΤΕΡΑΚΙ ΠΈΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΣ ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΒΟΎΡΚΟ; ΘΥΜΆΣΑΙ ΠΟΥ ΕΣΎ ΜΕ ΤΟΝ ΤΌΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΉΚΑΝ ΣΤΟ ΧΟΡΤΆΡΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΆ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΑΔΗ; ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΜΑΣ ΤΑ ΕΊΠΑΝ ΟΙ ΤΌΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΠΟΎΛΗΣΑΝ. ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ 4 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ ΜΑΣ ΕΊΧΑΝ ΒΑΡΙΆ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΆΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΊ ΕΊΣΤΕ, ΔΕΝ ΞΈΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΆΘΕΤΕ ΠΟΤΈ ΝΑ ΧΆΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο για εκλογές είναι οι προμαχιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στην Σωσανδρα. Με λίγη προσπάθεια ακόμα ίσως μπορεί το κάτι παραπάνω. Όσο για τόν Λευτέρη έχει κάνει λάθη αλλά έχει προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λευτέρη δυστιχως οι υπόλοιποι του συμβουλίου σε άφησαν μόνο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365