Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπός: Για άλλη μία φορά ΔΕΝ έδωσε διαπίστευση στο Aridaia365

Θα σας κρίνει ο κόσμος
Για άλλη μία φορά κάποιοι(όχι όλοι) από την διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, χωρις λόγο, απέκλεισαν το Aridaia365 από τον αυριανό αγώνα με τον Πιερικό.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του site μας Γιώργος Καραγιαννίδης, έκανε αίτημα διαπίστευσης φωτογράφου, με την διοίκηση να δείχνει το κόμπλεξ της και να μην το κάνει αποδεκτό, στερώντας από τον φίλαθλο κόσμο την ενημέρωση. 


Το μόνο που μπορούμε να πούμε στους "σοφους" που διοικούν τον Αλμωπό και πήραν την συγκεκριμένη απόφαση, είναι πως τέτοιες συμπεριφορές μικραίνουν έναν ιστορικό σύλλογο. 

Θα σας κρίνει ο κόσμος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο τεχνικό team και στους ποδοσφαιριστές, στην αυριανή πολύ σημαντική αναμέτρηση.

28 σχόλια:

  1. και μετά αναρωτιούνται γιατι δεν τους στηρίζει ο κομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα τέτοιο ύφος είχαν όλες οι διοικήσεις του άλμπουμ,αυτοί που σε καμία ερασιτεχνική ομάδα δεν θα είχαν μέλλον,το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάτι τέτοιους αλαζόνες και κακομαθημένος τύπους τους κάνει πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Β´ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Επειδή έγραψε ιστορία κ η διοίκηση σου κάνει αυτά, είχες στο γήπεδο 200 άτομα στξν πρεμιέρα κ έχεις πουλήσει 100 διάρκειας.
      Μετά από 36 χρόνια.

      Διαγραφή
  3. Ωραία νοοτροπία,όποιος μας κάνει κριτική, ή δεν μας χαϊδεύει τα αυτιά τον αφήνουμε εκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω άλλη απορία έχω, ο Γκαγιεντος γιατί δεν παίζει. Είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται;
    Είναι αλήθεια επίσης ότι δεν έχει δικαίωμα ψήφου ο Αλμωπός στις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας, και αν ναι, για ποιον λόγο δεν έχει δικαίωμα ψήφου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α καλα εσεις τα εχετε χασει τα κατσικια εντελως

      Διαγραφή
  5. υπάρχει και η άποψη πως ότι δηλώσεις είσαι ? προφανώς μια ΠΑΕ με μετόχους,μάνατζερ,συμβούλους κλπ κάποια αιτία θα υπάρχει.Και φυσικά στηρίζω την ομάδα μου.Όπως λέει ένας φίλος....παιζει η ομάδα Τσάμπιον Λιγκ κι εμεις ασχολούμαστε και λεπτομέρειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως δεν είχες δικαίωμα για διαπίστευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προϋποθέσεις είναι να είσαι εμβολιασμένος και να έχεις δημοσιογραφικη ταυτότητα, αν και για φωτογράφος δεν απαιτείται ταυτότητα και φυσικά δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο..
      Έτσι ενημερωτικά πάντως και εμβολιασμένος είμαι και δημοσιογραφικη ταυτότητα έχω.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    2. Εχει ενας δικαίωμα για διαπίστευση, αυτός που τους χαϊδεύει τα αυτιά. Θα μπει και θα τα γράψει ολα οπως θελουν οι διοικούντες του Αλμωπου. Θα μάθουμε για τις κινήσεις ΜΑΤ του Τυριακίδη, για τα 1.500 άτομα που έχει στο γήπεδο και ας κόπηκαν 150 εισιτήρια, για τις φοβερές εργασίες στο γήπεδο, που το μισό δεν έχει καρεκλάκια και δημοσιογραφικά και πολλα πολλα αλλα. Το άσπρο μαυρο δηλαδή.

      Διαγραφή
    3. τεστ εγκυμοσύνης θα ζητήσουν; Οσοι μπηκαν με τον Ποντο ηταν ολοι με πιστοποιητικά;

      Διαγραφή
  7. Επίσης σε όλες τις άλλες ομάδες της κατηγορίας από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ζητάνε ΜΟΝΟ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησεις και δημόσιο έγγραφο για ταυτοπροσωπία πχ ταυτότητα. Και σου στέλνω κάποια παραδείγματα να τα δεις. Μάλλον κατι παραπάνω θα ξέρουν. Οπότε όπως και να το δει κανεις, είχα δικαίωμα εισόδου.

    ΠΑΟΚ Β' Πανσεραϊκός
    https://www.paokfc.gr/nea/20211110-oi-diapisteuseis-tou-paok-b-panserraikos/

    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Χανιά
    https://www.levadiakosfc.gr/diapisteyseis-mme-gia-ton-agona-chania/

    Ολυμπιακού Β' - ΑΕΛ
    https://www.olympiacos.org/2021/11/15/diapisteyseis-mme-gia-tin-ael-2/

    Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου
    http://olympiakosvolou.com/2021/11/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%bc%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ανακοίνωση του Αλμωπού για τις διαπιστεύσεις είναι φωτογραφική για να αποκλείσει το Αριδαια365 από την αναμέτρηση, αλλά βλέποντας τις ανακοινώσεις των άλλων ομάδων για παρόμοια θέματα καταλαβαίνεις πως στις ανακοινώσεις του Αλμωπού γράφουν ότι τους συμφέρει. Πουθενα δεν ζητάνε δημοσιογραφική ταυτοτητα. Στην ανακοινωση του Αλμωπού λέει "θα εισέλθουν με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας", οπότε δεν μπορούν να γνωρίζουν από πριν αν έχει ή όχι κάποιος δημοσιογραφική ταυτότητα, αφού δεν την ζητάνε νωρίτερα, οπότε δεν μπορούν να απορρίψουν κάποιο αίτημα επικαλούμενοι την δημοσιογραφική ταυτότητα. Φάσκουν και αντιφάσκουν. Ωραία δικαιολογία, αλλά οπως ειπες παραπάνω ένας φιλος. Χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχχχα και δεν έχετε ιδέα και το παίζετε ειδήμονες. Και ας περνάει ο φίλος μας επιλεκτικά σχόλια που δεν τον συμφέρουν. Ξυδακι

      Διαγραφή
    2. Μίλα μας εσυ που είσαι ειδήμονας να μας πεις;
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  9. Αρνητες 365 είναι στο ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέποντας την ανακοινωση τους Αλμωπου αναφέρει πως φωτογράφοι και δημοσιογραφοι θα πρέπει να μπουν στο σταδιο με επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητα. Ας τους αναφέρει κάποιους πως φωτογράφος και δημοσιογράφος είναι διαφορετικά επαγγέλματα. Φωτογράφος πολύ δυσκολα θα εχει δημοσιογραφική ταυτότητα.
    Μεγάλο φαουλ.
    Δηλαδη αν καποιος φωτογραφος δεν εχει δημοσιογραφικη ταυτοτητα(που δεν τον υποχρεώνει κανεις να έχει) δεν θα μπει στο γήπεδο.
    Που τα εχετε δει αυτά βρε φωστήρες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ κακό αυτό, ακόμα κρατά αυτή η κόντρα είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είστε για γέλια εκει στην διοίκηση, νοοτροπία χούντας. ντρέπεται και η ντροπή με αυτα που κάνετε. Μόνη σε εποχές χούντας υπήρχε στέρηση της ελευθερίας του τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nτροπη κυριε γατσο ο αλμωποσ ηνε του λαου τησ αλμωπιασ.η ομαδα δεν ηνε κρασι νατο πιουμε στην υγεια μασ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσενα σε πειραξε η ελευθερια του τυπου που την ειδες τωρα εδω ενω με την ελευθερια του ατομου δεν λεει,ρε μαγκες τα βαζετε ολοι με την διοικηση αντε καντε καμια δουλεια,δεν λεω δεν ειναι καλο αυτο αλλα ας βρεθουν οι δυο πλευρες μηπως βρεθει η λυση του προβληματος για το ποιος φταιει και να δωσουν ενα τελος σε αυτο δεν χρειαζονται τετοια,ολοι αγαπαν την ομαδα νομιζω να μην δυναμιτιζεται αλλο την ατμοσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να θέλει το 365 να καλύψει τον αγώνα σημαίνει πως θέλει να δοθεί ένα τέλος. Κάποιοι όμως απο την διοίκηση αποδεικνύουν πως έχουν πολύ ξερό κεφάλι

      Διαγραφή
    2. Εσυ φιλος κανεις υποθεσεις αμα δεν ξερεις κατι συγκεκριμενο μην γραφεις αρλουμπες.

      Διαγραφή
  15. Εναι του λαου ναι και πρεπει εσυ που το λες να την στιρηξεις και οχι να βαζεις με τον κυριο Γατσο που βαζει αυτος και οι υπολοιποι τα ωραια τους λεφτα και τον χρονο τους,αυτοι που πρεπει να μιλησουν για καποια παραπονα ειναι οι παιχτες αν βεβαια ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους και δεν λαμβανουν τα δεοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Γάτσος έφυγε κ γλίτωσε, σιγά μην έμπλεκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα αυτο που εγραψες ηταν γιατι αγαπας την ομαδα η ηθελες να πεις καμια εξυπναδα,αν εφυγε η οχι ειναι δικο του θεμα εσυ το λες βλεπω με πολυ υποτιμητικο υφος γιατι; ειδες οτι εισαι κατα της ομαδας αυτο δεινει κακια που εχεις μεσα σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365