Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Εντός έδρας νίκη με καρέ γκολ η Δόξα Μανδάλου (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της πήρε η Δόξα Μανδάλου, που επικράτησε της Νίκης Αξού με το ευρύ 4-0. 


Το παιχνίδι ήταν καλό, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να χάνουν μοναδική ευκαιρία με τον Μιχάλη Στεργίου, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και τους φιλοξενούμενους να απαντούν στις ευκαιρίες με χαμένο τετ α τετ του Μπάμπη Ελευθεριάδη. 


Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού έγινε στο 33' όταν ο Σταυρίδης στην προσπάθεια του να ανακόψει τον Δημήτρη Χατζηχρήστο που έβγαινε σε θέση τετ α τετ, έκανε φάουλ και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλεύονται και να σκοράρουν πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον εξαιρετικό και σήμερα, Πολυχρόνη Κουτρούμπαλο. 


Στην επανάληψη η Δόξα προειδοποίησε στο 52' με δεύτερο δοκάρι από τον Μιχάλη Στεργίου και βρήκε δεύτερο γκολ στο 60' με ένα πανέμορφο τελείωμα από τον Γιώργο Καμπάνη και κάπου εκεί το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το σκορ τελικά να φτάνει στο 4-0, με τα τέρματα του Έλτον Τσουλχάι αρχικά στο 81', μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και του Γιάννη Αναστασιάδη στο 87' με ωραίο πλασέ. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Αργυρός, Κεσίσογλου Γ., Αδραμάνης. 


Οι συνθέσεις: 


Δόξα Μανδάλου (Δήμος Αγγελάκης): Σαρίδης, Ορφανίδης (59' Αναστασιάδης), Κουτρούμπαλος, Κεχαγιόγλου, Καμπάνης, Πετρίδης (83' Ζήνας), Στεργίου (80' Μουρουζίδης Σ.), Ιωαννίδης, Τσουλχάι, Γιόντης, Χατζηχρήστος. 


Νίκη Αξού (Πέτρος Λιτοβολής): Θωμαΐδης Α., Σταυρίδης, Κέρτος, Καρράς (46' Ροΐδης), Μπακαλόγλου, Καρατσαλίδης (69' Φυντανής), Γιαλίδης, Μουρατίδης, Τρελόπουλος, Ελευθεριάδης (79' Θωμαΐδης Ι.), Σέλγκου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365