Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Λευκή ισοπαλία στους Γαλατάδες (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στους Γαλατάδες ο τοπικός Ολυμπιακός, με τη Νίκη Αξού. 


Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με κύριο χαρακτηριστικό τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και τις λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 


Η πιο αξιοσημείωτη φάση ήταν για τους γηπεδούχους με τον Θανάση Σαρτίνα στο 75ο λεπτό, όταν νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ σε τετ α τετ. Να σημειωθεί ότι η Νίκη αγωνίστηκε στο τέλος με 10 ποσοδσφαιριστές, μετά την αποβολή του Σταυρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74', χωρίς όμως να καταφέρουν να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Βαμβακάς Κ., Σίπκας Ι., Βλαδίκας. 


Οι συνθέσεις: 


Ολυμπιακός Γαλατάδων (Νίκος Τσιρογιάννης): Μαντζούκης, Νιοράτζε, Σαρτίνας Δ., Μηλώσης, Μιχαηλίδης, Φουρεράι, Μουχτάρης, Καπουσούζης (63' Κατηριάδης), Κωνσταντινίδης (73' Σαρτίνας Α.), Πάρδας (63' Χαραλαμπίδης Ν.), Μανδάλης. 


Νίκη Αξού (Πέτρος Λιτοβολής): Θωμαΐδης, Κέρτος, Σάρρα, Σταυρίδης, Ροΐδης (75' Μπακαλόγλου), Γιαλίδης, Τρελόπουλος, Καρατσαλίδης, Ελευθεριάδης (57' Μουρατίδης), Σαρόγλου (73' Φυντανής), Πολατίδης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365