Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Απόδραση και κορυφή για τον Εδεσσαϊκό

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Εδεσσαϊκός στην Κέρκυρα απέναντι στην ΑΕ Λευκίμμης, όμως πήρε το «διπλό» με 3-2 που τον φέρνει στην κορυφή ισόβαθμο του Μακεδονικού. 

Οι «τριαινοφόροι» μπήκαν φουριόζοι και πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Αρχικά στο 2’ ο Κυζιρίδης εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Κατικαρίδης και στο 10’ ο Μαυρόπουλος έκανε το 0-2. Στο 33’ ο Εδεσσαϊκός κέρδισε νέο πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου και ο Κυζιρίδης ευστόχησε κάνοντας το 0-3. Η Λευκίμμη μείωσε το σκορ στο 44’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστακιώτη και μπήκε για τα καλά στο ματς στο 87’ με τον Ματσοβίλα να κάνει το 2-3. Παρά την πίεση που δέχθηκε, ο Εδεσσαϊκός κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη. Ο Εδεσσαϊκός είχε και δοκάρι στο 84’ με τον Κυζιρίδη.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Παναγιώτης Κορομπόκης)
Γιάκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς, Ματσοβίλα, Πανταζής, Θεοδωράκης, Γεωργακόπουλος, Λαμτσάι, Αρμενάκης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Μαυρόπουλος, Νικολαΐδης, Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Κατικαρίδης, Κυζιρίδης, Ντόγος (85’ Καλαμπάκας, Σπαρτιάτης (50’ Τεμερτζόγλου), Μεληκιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365