Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

«Κυανόλευκο» βάφτηκε το ντέρμπι στα Γιαννιτσά (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Νικητής στο δεύτερο σερί τοπικό ντέρμπι αναδείχθηκε ο ΑΣ Γιαννιτσά, που επικράτησε του Εδεσσαικού, αυτή τη φορά με 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και αφού αρχικά στο 20’ ο Πελτέκης με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με τη βοήθεια και του γκολκίπερ Τεντζέρη, στο 26’ ο Χατζόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0 για τον ΑΣ Γιαννιτσά.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48’ ο Σαμαράς έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους με σουτ – «κεραυνό» έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το μόνο που κατάφερε ο Εδεσσαϊκός ήταν να μειώσει στο 68’ με πέναλτι του Κυζιρίδη που κέρδισε ο Ντόγος από τον Μυλωνά, καθώς δεν αλλαξε τίποτα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ρηγόπουλος, Παπαδάκης, Ζουρνατζίδης (Ημαθίας).

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Γιάννης Γυριχίδης): Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (75’ Ζαχαριουδάκης), Πελτέκης, Χατζόπουλος, Σαμαράς (56’ Μυλωνάς), Τσιάκαλος (75’ Χατζηαλεξιάδης), Δεληχατζής (62’Γαλούπης), Χαραβητίδης, Πρέτσι. 


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Τέντζερης, Αβραμίδης, Νικολαΐδης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος (72’ Κατικαρίδης), Προύντσης. Τεμερτζόγλου (72’ Μαυρόπουλος), Κυζιρίδης, Ντόγος, Ταουσιάνης, Μελικιώτης.




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365