Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Κιτρινόμαυρο το ντέρμπι στο Μαυροβούνι με... ρουκέτα από τον Κώστα Σνάλα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Κιτρινόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι της Α' Κατηγορίας που έγινε στο Μαυροβούνι, με τον Άρη Παλαιφύτου να παίρνει τη νίκη με σκορ 0-1, έναντι της τοπικής Δόξας. 


Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερο προσοχή στο να μη δεχτούν κάποιο τέρμα και τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 0-0. 


Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τις δυνατές μονομαχίες να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού και φαινόταν πως όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει, θα πάρει και τη νίκη. 


Κάτι τέτοιο τελικά συνέβη στο 82ο λεπτό με την χρυσή αλλαγή του Χρήστου Υφαντίδη, τον Κώστα Σνάλα, όπου με ένα πανέμορφο σουτ από τα 25 περίπου μέτρα έγραψε το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, με τους κιτρινόμαυρους να παραμένουν στην κορυφή, έχοντας το απόλυτο των νικών. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γιουματζίδης, Τετραγώνης, Παρούτογλου. 


Οι συνθέσεις: 


ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου (Χρήστος Μεσημερλής): Τζήγκας, Μπούσι, Αλεξιάδης, Αλμαλής, Κουκούλης, Ιωσηφίδης, Παπαηλία, Στεφάνου, Ανδρεάδης (69' Βαρδαρέντσης), Παπαθανασιάδης (84' Μουζάκης), Σαβαντόγλου (21' λ.τ. Αποστολούδας). 


Άρης Παλαιφύτου (Χρήστος Υφαντίδης): Δεληγιαννίδης, Βακιρτζής Π., Γιαντσιδιώτης, Τάντης, Συρόπουλος, Κιόρι (75' Σιμηχανίδης), Τοπάλης, Βακιρτζής Τ., Φερχάτι (75' Μαζέλιου), Νικολαΐδης (63' Ματεντζόγλου), Παπάζογλου (54' Σνάλα).







1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365